Обща категория

Чантата като чакано спасение

Случвало ли ви се е да не се харесате в дадена рокля или тя да ви е малка/голяма? А какво ще кажете за красивите, но повече от често неудобни обувки, които носим за да се почувстваме добре и сме готови да захвърлим на петнадесетата минута?

Както младите момичета, така и улегналите дами не са напълно застраховани в подобни нелепи ситуации. Но с чантите е друго, те могат да бъдат едно малко спасение за вас и ситуацията.

Не е задължително да акцентирате на тоалета си при определен повод или в ежедневието, съвсем спокойно, визията може да бъде водена от една ефектна чанта или стилна раница.

Дайте почивка на краката и си спестете твърде тесните, неудобни обувки на ток. Обуйте си нещо по-практично, но на всяка цена, потърсете своето модно спасение в хубавата дамска чанта. Тя не просто ще отклони заглежданията от по-скромните обувки, но и ще позволи да изразите себе си или да запазите характер по отношение на визията.

Всяка черна рокля се превръща в ежедневно бижу или драматично облекло за повод, ако към нея се добави правилната чанта. И не, тази чанта не е необходимо да бъде малка и черна, защото така ще се получи една прекалено скромна визия с елементи на скучноватост в нея.

Имате повод и искате да се наградите с нещо хубаво, но не сте в топ форма? Заложете на нова чанта и избягвайте еклерите за максимален успех.

Колкото и невероятно да звучи, една дамска чанта, наистина би могла да представлява спасение за нас – от много ситуации, за поставяне на ново начало, от житейска криза даже. Красива, неангажираща и лична, тя ще донесе мигновена радост на своята притежателка и ще бъде първа приятелка за лични вещи, тайни и дамски оръжия. Вижте и свежите предложения в интернет и фейсбук. Въведете дамски чанти онлайн и разгледайте първите няколко страници. Определено някои модели грабват ококо.

Освен това, практичността на тази дамска вещ е несравнима, все пак от чантата си ще извадим и комплект резервни дрехи за детето, докато роклята и обувките с ток, няма как да предложат тази възможност.

С чантите трудно стават грешки, даже да се поддадем на импулс и да си купим някоя по-екстравагантна, после винаги ще й намерим място в сърцето, стилът и допълването ни спрямо моментните настроения.

 

Подобни публикации

Терапия за сградата – ремонт на покрива

admin1

Още светлина в дома

admin

Емоционалната зрялост е по-важна от всяка романтична приказка

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .