Полезно

Как да превърнем недостатъците в предимства

бански костюм от Alessa

С неумолимото наближаване на летния сезон все по-често се замисляме за плажа, морето и…нашите форми. Колко успешни бяха фитнес постиженията ви? А не се ли изкушихте от сладкото по време на празниците? Някои повече, други по-малко, но голяма част от дамите желаят да подобрят своята визия. Това се налага още в по-голяма степен, ако ще се показвате по бански. Но имате възможност да поправите нежеланото, чрез правилен модел бикини и топ.

Много голяма част от недостатъците могат да бъдат прикрити и дори елиминирани чрез точната кройка. А дори да харесвате тялото си и да не се стремите към промени, чрез висококачествен избор можете да подчертаете това, с което се гордеете.

По-голям ханш

При наличието на голям ханш, бикини с ниска талия ще я подчертаят перфектно. Макар и пищни, формите могат да бъдат много приятни за окото. Ако все пак се притеснявате да се разхождате по–разголени, нежни шалове и наметки могат да ви помогнат много ефективно да покажете умерено тялото си. Извън плажа супер лесно се трансформират в аксесоар за коса или чанта. А макар и тънки, успешно ще ви защитят от вечерния бриз на морето.

Закръглено коремче

Бикини с висока талия могат да са перфектното решение за вас. Този модел ще подчертае дупето. Стегнатите материи способстват за визуално намаляване на килограмите. Всичко пак си е там, но изглежда по–незабележимо. Другата успокояваща новина е, че през летните горещини, апетитът драстично намалява за сметка на приема на течности. Наблегнете на повече разходки. Леката храна под формата на плодове и зеленчуци ще свърши останалото.

Малък бюст

Горнище с подплънки може да добави липсващия обем. Вярно е, че ще изсъхва по-бавно, но ефектът си заслужава. Горещото време ни принуждава да сме минимално облечени. Ако предпочитате да се киприте в бюстиета, горнището без презрамки успешно може да замести сутиена. А и не е зле винаги да сте готови за неочаквани плажни изненади. За целта си носете непромокаем несесер и другата част на банския. Всичко останало подлежи на  импровизация.

Цял бански

Колкото и да ви се струва подходящ, това наистина не е най-удачният вариант за плажа. На басейн през зимата – може би да. Но освен да се къпем в морето, искаме да хванем и тен. Целият бански ще осуети подобни намерения, а същевременно не се знае до колко ще скрие това, което ви притеснява.

Все пак за тези, които не държат на бронзовия загар или си го притежават по рождение, подходящите модели могат да намалят обиколката на талията с поне няколко сантиметра.

Не пренебрегвайте функцията на аксесоарите

Вярно е, че плажът не е мястото за дефиле, но всяка дама която държи на безупречния си външен вид знае колко голямо значение за него имат дребните детайли. Нито ви тежат, нито са излишни. Подгответе си разнообразни добавки към всеки бански костюм.

Хавлия в тона на бикините, лента за коса или перфектните очила. Не забравяйте полупрозрачните ефирни рокли и панталони. Облечени сте, но не съвсем. Точно колкото е необходимо, за да предизвикате лятото.

Пареото е другата незаменима екстра, която предлага деликатен поглед към вашите прелести. Кокетно, красиво и стилно, това е едно от задължителните неща, които ще свършат чудеса за вас.

Останалото зависи от вашата фантазия. Подберете си достатъчно количества от всичко и се заредете с много хубаво настроение, което в добавка на слънцето ще ви осигури незабравими спомени. Не изоставяйте стилното си излъчване нито за миг. Самочувствието ви винаги трябва да е на ниво!

Подобни публикации

Съвети при писане на мотивационно писмо

admin

256-годишен мъж преди смъртта разкри пред света Тайната на дълголетието

admin

Съвети за избор на правилните маратонки или спортни обувки

adminche
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .