Полезно Развлечения

Какво трябва да знаем за дългите ботуши над коляното?

12322c  През зимата ботушите са най-често обуваната обувка – и от жени, и от мъже. Същото можем да кажем за есента, най-вече за жените. Не е тайна за никого обаче, че напоследък дамските обувки за пролетно и лятно време станаха, също, не по-малко актуални като тенденция. Особено много обаче жените се увличат по конкретен тип ботуши – тези, които са с дължина над коляното. Именно за тях ще говорим и днес. Вижте какво трябва да знаете за ботушите с дължина над коляното от гледна точка на поддръжка, избор и съчетания с дрехи и аксесоари.

Как да намерим правилния размер?

Винаги мерете ботушите над коляното върху максимално плътни дънки или панталони, с които смятате, че ще ги носите. Ако ги мерите върху гол крак или с чорапогащник, ще стане така, че ще ви пасват само за рокли, а за дънки няма да има място.

Не сгъвайте чорапа на ботушите, когато ги прибирате в гардероба

Без значение дали става дума за кожа, велур или друга материя, постоянното прегъване ще повреди обувките. В един момент дори ботушите могат да изгубят формата си, с което и основния си ефект. Най-добре е да ги държите в гардероба – далеч от прах – в изправено положения или със специални поставки или закачалки за такъв тип обувки.

С какво да комбинираме ботуши над коляното през студено време?

Каквито и скини дънки или панталони да изберете, няма да сгрешите. Не по-малко интересна обаче е комбинацията на тези обувки с дълги плетива – и туники, и рокли. Избягвайте да носите прекалено ексцентрични или ярки ботуши с класически палта или шлифери.

А през лятото и пролетта?

Тук също имате много опции – от ефирни рокли, до къси поли и панталони, а защо не дори и дълги рокли или поли?

Подобни публикации

Важността на дрехите за безопаснота при високите скорости

admin

Електрически конвектори Adax и техния правилен избор

admin1

Направете сами своят зелен кът

redactort