Любопитно Полезно

Какви са топ тенденциите в интериора на банята? (Снимки)

44932794_2324065590999077_3888121433645121536_n

Въпреки че не сме склонни да следваме тенденциите в Мартин Бруднишки Дизайн Студио (MBDS), ние винаги се застъпваме за създаването на интериор с чувство за безвремие. Прочетет тази публикация до край, за да разберете какви са топ тенденциите в интериора на банята.

Съчетавайки изящни материали като мрамор, хром и естествен камък с класически съвременна естетика, може да постигнете нов външен вид, който ще издържи с годините.

Когато става въпрос за проектиране на вашето личн пространство, е добре да включите средства за съхранение и организиране на вашите вещи. Например, нишата във вашия душ е винаги удобна за съхранение на шампоани и душ гелове.

02-Tyburn-Bathtub

 

 

 

 

 

Ако това не е възможно, красив керамична или мраморен плот ще ви осигури елегантно място за вашите бутилки. Елегантното осветление винаги ще помогне да се подчертае интериорната схема и да се осигури топла светлина. По-тъмната фугираща смес винаги е за предпочитане, тъй като скоростта на износване е по-ниска от тази на по-леките смеси.

Една от най-актуалните тенденции е възраждането на популярността на многото домашни растения. От фикуси и кактуси до по-традиционни растения и дори мини дървета като смокини или маслинови дървета са невероятно актуални на последък. Когато става въпрос за зеленина на закрито, банята е чудесно място за показване на вашата колекция. Добавянето на няколко различни вида растения, независимо дали са на съществуващи вече рафтове или служат за добавянето на визуален интерес към голи стени, е отлична идея. Растенията могат за минути да актуализират скучната и монотонна баня, придавайки й буйно тропическо усещане и меко докосване.

Друг бърз начин за трансформиране на банята е чрез добавяне на ботанически или тропически принтове чрез текстурите; колекция от 3 или 4 заедно е чудесен начин да добавите цвят и визуален ефект.

HEATHER-TORO-shelf-white-landscape-01

Баните са страхотно (и много неочаквано място), в което да добавите малко странни и драматични елементи, като същевременно запазвате спокойното и успокояващо усещане. Помислете дали да заложите на драматичен цвят на стената или да създадете персонализиран поглед чрез оригинален тапет (като тапета Loveletter в дизайна на снимката отдолу). Друг начин е да добавите няколко съвременни произведения на изкуството за да създадете страхотно впечатление на всички ваши гости.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ ЗА БАНЯ ТУК >

 

Подобни публикации

Кадри как жена се спасява при наводненията в Перу

admin

Чудотворните икони в България. Уникално!

admin

Изкуството да подготвиш наргиле за приятелите си

redactort