Любопитно

Какво е важно да знаем за брандирането на автомобили 

Фирменият автомобил е лицето на компанията в много от случаите. Нерядко той играе ролята на “подвижна реклама”, която има за цел да заинтригува минувачите със своята визия, да промотира предлаганите от нас продукти, както и да предаде посланието, което искаме да отправим към всички свои бъдещи и настоящи клиенти. Ползите от професионалното брандиране на автомобили са десетки, което прави този вид рекламна услуга толкова популярна. Основният плюс е постигането на корпоративна идентичност, което е и водещата причина да заложим на авто брандинга. 

Защо да брандираме автомобила

Облепването на фирмената кола със специално фолио и стикери би могло да бъде нашата оригинална визитна картичка, която да ни даде предимство в агресивната среда, в която се опитваме да се развиваме. Брандирането на автомобила, от техническа гледна точка, представлява облепване със специален материал, върху който е отпечатано изображение по желание на клиента. Това може да е фирмено лого или фотография на предлаганите от компанията продукти/услуги. Това е един доказано работещ маркетинг подход, който винаги води до добри резултати:

  • Неограничен брой показвания на “рекламата”. Докато шофирате из града, брандираната кола ще бъде видяна от всеки един човек и участник в движението благодарение на брандирането;
  • Ще успеете да достигнете до по-голяма аудитория – потенциалните клиенти са навсякъде, включително и в складовете, от които обичайно зареждате, или около заведенията и офисите, които често посещавате. Брандирането с надписи и лепенки ще ви направи забележими, където и да се намирате;
  • Спестявате средства от това да наемате площи, които да използвате, за да рекламирате – брандингът на автомобили е и икономически изгоден;
  • Чисто практически ползи за фирмената кола – когато е налице брандиране с качествено фолио, се постига висока защита от надрасквания, наранявания и други щети в резултат на външни фактори като атмосферни влияния.

Брандингът на автомобили е подходящ за превозни средства като коли, бусове и камиони, които могат да бъдат облепени частично или напълно. Самото фолио може да издържи и няколко години, ако то е качествено и залепено по коректен начин. 

Какво е важно да знаем за този вид фолиране

Освен с възможните опции, е препоръчително да се запознаем отблизо и с цените за брандиране, както и с тънкостите при избор на подобен вид продукт. Качеството е на първо място – винаги следете за това то да е налице. Каст фолиото е едно отлично решение, което се отличава с висока еластичност и много добри износоустойчиви качества. 

Подобни публикации

Уникална шега! Никой не различи мъжко от женско дупе! (МНОГО СМЯХ)

admin

Как да подобрите немския си език?

admin

Оглеждате ли се кой върви до вас? :)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .