Любопитно

Какво е важно да знаем за брандирането на автомобили 

Фирменият автомобил е лицето на компанията в много от случаите. Нерядко той играе ролята на “подвижна реклама”, която има за цел да заинтригува минувачите със своята визия, да промотира предлаганите от нас продукти, както и да предаде посланието, което искаме да отправим към всички свои бъдещи и настоящи клиенти. Ползите от професионалното брандиране на автомобили са десетки, което прави този вид рекламна услуга толкова популярна. Основният плюс е постигането на корпоративна идентичност, което е и водещата причина да заложим на авто брандинга. 

Защо да брандираме автомобила

Облепването на фирмената кола със специално фолио и стикери би могло да бъде нашата оригинална визитна картичка, която да ни даде предимство в агресивната среда, в която се опитваме да се развиваме. Брандирането на автомобила, от техническа гледна точка, представлява облепване със специален материал, върху който е отпечатано изображение по желание на клиента. Това може да е фирмено лого или фотография на предлаганите от компанията продукти/услуги. Това е един доказано работещ маркетинг подход, който винаги води до добри резултати:

  • Неограничен брой показвания на “рекламата”. Докато шофирате из града, брандираната кола ще бъде видяна от всеки един човек и участник в движението благодарение на брандирането;
  • Ще успеете да достигнете до по-голяма аудитория – потенциалните клиенти са навсякъде, включително и в складовете, от които обичайно зареждате, или около заведенията и офисите, които често посещавате. Брандирането с надписи и лепенки ще ви направи забележими, където и да се намирате;
  • Спестявате средства от това да наемате площи, които да използвате, за да рекламирате – брандингът на автомобили е и икономически изгоден;
  • Чисто практически ползи за фирмената кола – когато е налице брандиране с качествено фолио, се постига висока защита от надрасквания, наранявания и други щети в резултат на външни фактори като атмосферни влияния.

Брандингът на автомобили е подходящ за превозни средства като коли, бусове и камиони, които могат да бъдат облепени частично или напълно. Самото фолио може да издържи и няколко години, ако то е качествено и залепено по коректен начин. 

Какво е важно да знаем за този вид фолиране

Освен с възможните опции, е препоръчително да се запознаем отблизо и с цените за брандиране, както и с тънкостите при избор на подобен вид продукт. Качеството е на първо място – винаги следете за това то да е налице. Каст фолиото е едно отлично решение, което се отличава с висока еластичност и много добри износоустойчиви качества. 

Подобни публикации

ВЪПРОС НА ПРЕДПОЧИТАНИЕ: УРЕДИ ЗА ПАРА ИЛИ МУЛТИКУКЪР

admin

Шега с камила, която няма как да не ви разсмее!

admin

Седемте най-красиви язовира в Родопите. УНИКАЛНИ ГЛЕДКИ

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .