Бизнес България Полезно

Управление на репутацията за малки и средни фирми

Управление на репутацията

Когато имаш един бизнес, е същото както когато строиш една къща: правиш  проучване на пазара, за да видиш конкуренцята също, както тогава когато търсиш земя за да построиш къщата и се интересуваш от съседите, които ще имаш, правиш бизнес план, като дизайна на къща е с квалифициран архитект, после се полагат основите, вдигане на къщата,  най-накрая довършителни работи, мебели . В бизнеса, както на строителната площадка, не започвайте с изграждането на покрива, а след това да  направете стените и основите, но поставете базата за един  неорганичен растеж на бизнеса , за да си осигурите  стабилност на пазара.

Какво означава управление на репутацията?

Репутацията е това, което хората чуват, виждат, възприемат за бизнеса Ви, а потенциалните клиенти разбират за вас, следвайки представянето Ви и мненията,както и  препоръките на другите хора. Ето защо начина, по който представяте бизнеса си, ще повлияе върху оборота Ви.

Фючър Перспектив Еоод  Ви помага с онлайн платформа, която обединява малки и средни предприятия с дейност над 1 година, които са свободни от вредно интернет съдържание и се придържат към Етиччния  кодекс, което  ги прави достойни да получат почетната титла Елитна Фирма .

Какви са ползите от статута на Елитна Фирма?

Фирмите-членове на проекта ще се появят в търсения с репутация на “Елитна Фирма”. Разходите са минимални под формата на годишен абонамент, но не предполагат задължението за продължаване на сътрудничеството. Какво получавате със този статут:

  1. Диплома за участие в проекта
  2. Данни за логване на сайт
  3. Персонализирана елитна статуетка , гравирана с името на Вашата фирма
  4. Персонализирано лого на сайта и други рекламни материали
  5. Писмо за поздравление, подписано от координатора на проекта
  6. Етичен кодекс на поведение, който компаниите трябва да спазват

 

 

 

 

Подобни публикации

Удушиха д-р Петър Берон за пари

admin

Предимства на кухните по поръчка

redactort

Необходими стандарти при офис-сградите.

desito