Развлечения

SPA & Wellness процедури по време на лятната ви ваканция – начин да се възстановите напълно

Основната идея на лятната почивка е да си отпочинеш напълно. Това означава да се откъснеш стреса на ежедневието и физическото натоварване, като презаредиш изтощените си батерии. За някои начинът да го постигнат е почивката на морския бряг, за други това са SPA & Wellness процедурите, а за трети – комбинация от двете.

Не е случайно, че голяма част от луксозните ни морски курортни комплекси разполагат с модерни спа центрове. Те по никакъв начин не са привилегия само на богатите. Предназначени са за разумните хора, които знаят, че да инвестираш в доброто си физическо и душевно състояние е най-рентабилното и правилно решение.

За много хора е непонятна идеята да редуваш слънчевите бани край морето или басейна на хотела със СПА терапии. Всъщност тук не става въпрос за два взаимно изключващи се начина да релаксираме, а за комплексен подход към пълно физическо и психическо възстановяване. Работейки усилено през цялата година, е разумно да спестим достатъчно пари, за да отседнем в луксозен морски комплекс, където да се поглезим по всички възможни начини.

Подмладяваща терапия паралелно с излагането на слънце – няма нищо по-логично

Едва ли има някой, който не знае, че слънцето е враг №1 на младата и добре изглеждаща кожа. Няма нищо по-логично от това да се печете на слънце, придобивайки бронзов загар, като паралелно с това се грижите за здравето на своята кожа – тази на лицето и тази на тялото. В някои от комплексите със SPA центрове предлагат уникални подмладяващи процедури, включващи органични растителни масла, маски със шоколад и какви ли не други „глезотии”.

Да се погрижиш за стройната си фигура, докато си на море е също толкова логично. Антицелулитните масажи ти дават възможност да отидеш с по-високо самочувствие на плажа. В крайна сметка кога, ако не по време на ваканцията, можем да отделим време за себе си и да опитаме нещата, които все си обещаваме да опитаме някога.

Отделете малко време за себе си

Жените, влезли дълбоко в ролята на майки са най-ощетени откъм лично време. Почивката на море с деца може да е също толкова стресираща, колкото е и ежедневието у дома. Няма нищо лошо да се откъснеш от децата и да посветиш един час изцяло на себе си. Експертите в престижните спа и уелнес центрове знаят как да накарат клиентите си да се почувстват специални.

Един отпускащ масаж ще бъде истинска награда не само за уморената майка, но и за нейните деца. В света няма по-добра майка от щастливата и добре отпочинала майка. Масажите въздействат положително не само на тялото, но и на психиката. Всички сме виждали истерично крещящи майки по морските курорти, но не и в СПА зоните на луксозните хотели в Поморие. Там майките стават спокойни.

Не на последно място е възможността чрез SPA и Wellness процедурите да се погрижим за различни здравословни проблеми. Някои от морските ни курорти като Поморие са световно известни с балнеолечебните си комплекси. Прочутата поморийска луга е способна да направи чудеса за страдащите от неврологични заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Лятото и лятната ни почивка са времето, в което имаме уникалната възможност да се погрижим за добрата си физическа форма.

Подобни публикации

Какви нови филми да очакваме?

admin

Тайните на красивото тяло

admin

Можеш ли да разрязваш плодове така? Има какво да научиш от този клип!

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .