Любопитно

Каква е разликата между парфюмния тестер и оригиналния парфюм

Доста трудно е да изберете аромата на парфюм за себе си. Само като вземете предвид личните усещания, възприятие и мирис, можете да намерите подходящата ароматна композиция.

Всеки парфюмен букет се разкрива индивидуално върху кожата и само субективните усещания стават решаващи при избора на парфюм. Само чрез проби и грешки можете да намерите правилния аромат.

За да решите дали да закупите тестери, трябва да разберете разликата между тези продукти и техните оригинални продукти на водещи марки парфюми.

Тестерите се различават от техните оригинални парфюми по:

  • Обема на бутилката;
  • Количеството;
  • Опаковката;
  • Цената.

Характеристиките, съдържанието на компонентите в парфюма, налят в тестови бутилки, са напълно идентични с оригинални1 продукт. Но някои парфюми в тестови опаковки могат да бъдат закупени много по-евтино – спестяванията достигат 30-40% при покупката на тестер.

Как да определите оригиналността на тестера?

За да намалят цената на тестерите за парфюми, фирмите производители правят доста опростени опаковки и дизайн. Това са обикновени кутии без изтънченост на дизайна, с обикновен черен надпис.

На оригиналните тестери със сигурност има марка „Tester“ или нещо подобно, което показва почтеността на маркетинговата политика на марката. Ако няма такъв надпис, най-вероятно е фалшив продукт.

Известно е, че тестерите са създадени, за да демонстрират ароматния състав, без да се налага да се отваря оригиналната опаковка и бутилката. Тестерът е достатъчен да се помирише, да се нанесе върху кожата и да се вземе решение за покупка.

Отварянето на аромата не се случва веднага и ще отнеме доста време, за да усетите букета. С тестера можете лесно да пробвате ароматните продукти и да вземете решение.

Купувайте тестери само от маркови парфюмерийни магазини, които продават оригинални парфюми и тестери.

Ако тестерът е купен от такова място, има всички споменати характеристики на оригиналния продукт, целостта на опаковката не е нарушена и има сертификат за съответствие с качеството, можете свободно да го купите. Това ще ви позволи да се сдобиете със страхотен парфюм и да спестите пари за покупката му.

 

Подобни публикации

Как да създадете красива спалня в неутрални цветове (Снимки)

admin

Кои са най-важните нужди на всеки зодиакален знак

admin

Топ 10 шеги с клоуни, които се провалят! Няма да повярвате какъв обрат! (ВИДЕО)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .