Обща категория

SEO – оптимизацията на страница, ключовите думи и анализа им

SEO, On-page оптимизация, ключови думи, анализ! За какво става въпрос и защо е толкова важно за един сайт? Отговора е само един – за да има трафик към него, тоест да е посещаван от потребители! Ние в eXtremeSEO.net знаем добре цената на популярността в интернет и затова правим оптимизация, която е ефективна, работеща и носи ползи за бизнеса ви. Голяма част от вътрешното оптимизиране на един сайт се основава на неговите ключови думи и анализирането им. Погледнато в по-дребни детайли, сайта е едно общо цяло на набор от определени страници. Тук влизат понятия, като ревюта на продукти, услуги, статии, клиентски отзиви, заглавни страници, страници на под категории и категории. Оптимизация се извършва за абсолютно всяка една страница от даден уебсайт!

SEO – ключови думи, анализ и оптимизация на страница

Оптимизирането се бори, за по-добро класиране на сайта. Но, как класира сайтовете Гугъл например? Гигантската търсачка ги класира по естество на темите и подтемите. Това ще рече, че всяка тема и подтема се сформира от определени думи и фрази, които са ключови за нея. По тази логика – първото и най-важно за SEO нещо е да си намерим точните ключови понятия за сайта! Все още, незнайно докога, потребителя търси в мрежата на база ключови думи, независимо дали ги пише или ги изрича гласово. Правилния анализ и формацията на семантично ядро за уебсайта е първата важна стъпка от процеса на оптимизацията.

SEO избора на ключови думи и анализа им е нож с две остриета. Да предположим, че сте избрали най-свързаните с вас ключови думи, образували сте перфектно семантично ядро – но те не са много търсени в Гугъл! Да, класирате се сред първите места в търсачката по ключови понятия, но понеже вашите ключови думи са малко търсени – трафика към уебсайта ви е нищожен. И пак сме в задънена улица. Всъщност нещата са свързани, търсите сравнително популярни ключово думи, които най-добре отговарят на бизнеса ви. Какво са ключовите думи за търсачката? Това са думите и фразите, с които ние оптимизираме за Гугъл всяка една страница от сайта ни. По тях тя се класира, определяме темата й, както и мястото й в цялостното ни семантично ядро.

SEO анализа на ключовите думи съпровожда тяхното търсене и избор. Най-широко ползваната опция за подбор на ключовите думи е Keywords planner на AdWords. Това е нормално, след като почти целия органичен трафик идва от Гугъл все пак. Инструмента за подбор на ключовите думи е безплатен и предлага анализ на търсенето и конкурентостта, на самата ключова дума. Данните от него, обаче не са на 100% точни, а в рамките на допустимото. Така, че за качествена SEO оптимизация се доверете на eXtremeSEO.net, защото опита има значение!

Подобни публикации

Празникът на любовта дава възможност за жест или подарък за любимия човек

desito

Какво не знаем за парфюмните тестери

admin

Класическата чанта на Коко Шанел

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .