Обща категория

SEO – оптимизацията на страница, ключовите думи и анализа им

SEO, On-page оптимизация, ключови думи, анализ! За какво става въпрос и защо е толкова важно за един сайт? Отговора е само един – за да има трафик към него, тоест да е посещаван от потребители! Ние в eXtremeSEO.net знаем добре цената на популярността в интернет и затова правим оптимизация, която е ефективна, работеща и носи ползи за бизнеса ви. Голяма част от вътрешното оптимизиране на един сайт се основава на неговите ключови думи и анализирането им. Погледнато в по-дребни детайли, сайта е едно общо цяло на набор от определени страници. Тук влизат понятия, като ревюта на продукти, услуги, статии, клиентски отзиви, заглавни страници, страници на под категории и категории. Оптимизация се извършва за абсолютно всяка една страница от даден уебсайт!

SEO – ключови думи, анализ и оптимизация на страница

Оптимизирането се бори, за по-добро класиране на сайта. Но, как класира сайтовете Гугъл например? Гигантската търсачка ги класира по естество на темите и подтемите. Това ще рече, че всяка тема и подтема се сформира от определени думи и фрази, които са ключови за нея. По тази логика – първото и най-важно за SEO нещо е да си намерим точните ключови понятия за сайта! Все още, незнайно докога, потребителя търси в мрежата на база ключови думи, независимо дали ги пише или ги изрича гласово. Правилния анализ и формацията на семантично ядро за уебсайта е първата важна стъпка от процеса на оптимизацията.

SEO избора на ключови думи и анализа им е нож с две остриета. Да предположим, че сте избрали най-свързаните с вас ключови думи, образували сте перфектно семантично ядро – но те не са много търсени в Гугъл! Да, класирате се сред първите места в търсачката по ключови понятия, но понеже вашите ключови думи са малко търсени – трафика към уебсайта ви е нищожен. И пак сме в задънена улица. Всъщност нещата са свързани, търсите сравнително популярни ключово думи, които най-добре отговарят на бизнеса ви. Какво са ключовите думи за търсачката? Това са думите и фразите, с които ние оптимизираме за Гугъл всяка една страница от сайта ни. По тях тя се класира, определяме темата й, както и мястото й в цялостното ни семантично ядро.

SEO анализа на ключовите думи съпровожда тяхното търсене и избор. Най-широко ползваната опция за подбор на ключовите думи е Keywords planner на AdWords. Това е нормално, след като почти целия органичен трафик идва от Гугъл все пак. Инструмента за подбор на ключовите думи е безплатен и предлага анализ на търсенето и конкурентостта, на самата ключова дума. Данните от него, обаче не са на 100% точни, а в рамките на допустимото. Така, че за качествена SEO оптимизация се доверете на eXtremeSEO.net, защото опита има значение!

Подобни публикации

Съзнателната любов е по-ценна от приказката, която сами си измисляме

admin

Виц 23

admin

Изработка на сайт

desito
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .