Обща категория

Уеб дизайн – концепцията на уебсайта и целите на дизайна

Уеб дизайн е понятие, което често гастролира в онлайн средите, по повод създаването на сайт, оформянето на фирмена идентичност, репутация в онлайн пространството и прочие. Общо казано средствата, с които един уебдизайн си служи са чисто визуални, но това не означава, че те нямат информативна и съдържателна страна. Като част от графичния дизайн, уеб дизайна се занимава с визуализацията на един бизнес, на една компания или учреждение. Той е насочен главно към оформянето на „онлайн офиса“ на един бизнес, ако можем така да го наречем. WebDesignBulgaria.net е марка за качествен дизайн на уебсайтове. В силно конкурентната интернет среда днес, ние ви предлагаме уникални дизайни с висока функционалност. И все пак, ако си зададем въпроса – как да определим концепцията за дизайна на сайта ни? Нека видим отговора…

Уеб дизайн, цели на онлайн дизайна и определяне концепцията на сайта!

Нещата започват меко казано базово. Всяка фирма има определено лице, дори и фирмите представени само в онлайн пространството. Това лице се гради на определена целева аудитория, на особености от рода на интереси, местоположение, темперамент на клиентите ви. Всичко това има значение, как ще изглежда дизайна на фирмения сайт. Ако той е предназначен за семейства и предлага услуги и продукти от това естество, дизайна ще е един, докато ако е насочен към тийнейджъри уеб дизайна ще е съвсем различен. Тук става въпрос за чисто визуални принципи по отношение на цвят, форма, функционалност, послания и прочие.

Друг важен маркер за определяне концепцията на целевия ви уебсайт е техническите възможности на клиентелата ви. Въпреки, че днес технологиите са шеметно развити, то това развитие не навсякъде е еднозначно. Много важна част от определянето на вашата концепция за сайта са и баланса, както и съвременното лице. Прекалено претрупаните сайтове са прекалено сложни и объркващи. Отвлечения, неясен и труден за възприятие уеб дизайн – възпрепятства потребителя да намери търсеното, така че е добре да се избягва. Уебдизайна и СЕО оптимизирането имат пряка връзка, така че индексацията от търсачките да е в рамките на добрите граници. И на последно място, но не по важност – концепцията за фирмената ви идентичност трябва да е една и съща, както онлайн, така и офлайн! WebDesignBulgaria.net предлага широка гама от портфолиа за успешен уеб дизайн, така че онлайн присъствието ви да ви носи дивиденти. Започнете онлайн бизнес днес, като изградите правилната концепция за вашия уебсайт заедно с нас!

Подобни публикации

Виц 17

admin

Много еластичен дядо :)

admin

Идеи за реновиране на банята: Огледала

redactort
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .