Технологии

Най-добрите смарт часовници Xiaomi

Най-добрите смарт часовници Xiaomi

В последните години Xiaomi се превърна в една от най-популярните марки за техника в целия свят. Ако търсите нов смарт часовник и искате той да е с марка Xiaomi Smartwatch, сте попаднали на правилното място. В днешната статия ще разгледаме кои са най-добрите модели умни часовници на бранда.

Xiaomi Mi Watch

Най-добрите смарт часовници Xiaomi - Mi WatchXiaomi Mi Watch разполага със сензорен дисплей, два физически бутона и меню с приложения. Часовникът също така разполага с рейтинг на водоустойчивост 5ATM, което го прави чудесен за плуване или гмуркане. Освен това може да се свързва с други устройства, включително слушалки и високоговорители. Mi Watch разполага и с поддръжка за Amazon Alexa.

Екранът е много отзивчив и има добри ъгли на видимост. Плътността на пикселите е висока и е достатъчно ярък, за да се чете при ярка слънчева светлина. Черният фон на менютата прикрива дисплея и часовникът има повече от 100 циферблата, от които да избирате. Физическите бутони на часовника също са удобни за натискане и се усещат добре.

Xiaomi Watch S1

Най-добрите смарт часовници Xiaomi - S1

Xiaomi Watch S1 е интелигентна фитнес лента, която измерва пулса и нивата на кислород в кръвта. Освен това има възможности за проследяване на стреса и използва измервания на променливостта на сърдечната честота, за да оцени вашия стрес. Тази функция е полезна за проследяване на вашето ниво на стрес и може да ви помогне да намалите стреса, като предлага дихателни упражнения с насочване.

Този интелигентен часовник включва оптични сензори от долната страна на пластмасовата обвивка, които отчитат сърдечната честота и следят нивото на кислород в кръвта. Той също така включва GNSS (глобална сателитна навигационна система) и Bluetooth технология за свързване със смартфони и други джаджи. Може да се използва и за безконтактни плащания чрез NFC. Тази функция обаче не е съвместима с нито една немска банка. Той може да се свързва с Wi-Fi и други мрежи.

Xiaomi Watch S1 Active

Най-добрите смарт часовници Xiaomi - S1 Active

Xiaomi Watch S1 Active е оборудван с двубандов GNSS чип, който поддържа пет основни системи за сателитно позициониране за по-точно позициониране. Неговият вграден GPS и микрофон ви позволяват да наблюдавате местоположението си, а неговият гласов асистент Alexa е един от най-добрите налични на пазара. Часовникът се предлага и с различни режими за проследяване на вашите тренировки.

Xiaomi Watch S1 Active е с диаметър 47 mm, а бутоните му са разположени от лявата страна. Бутоните наподобяват тези на класически хронометър. Дебелият ръб на дисплея също носи отпечатък на ключови думи. Калъфът е достатъчно здрав, за да издържи потни тренировки и е водоустойчив до 5ATM.

Xiaomi Mi Band 3

Най-добрите смарт часовници Xiaomi - Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 е един от най-добрите смарт часовници, които можете да закупите. Има 1,56-инчов капацитивен AMOLED дисплей и монитор за сърдечен ритъм. Освен това разполага със сензор за SpO2. Лентата ще ви каже колко кислород има в кръвта ви, за да можете да определите риска за здравето си.

Mi Band 3 е съвместим с телефони с Android. Поддържа автоматично проследяване на активността, включително ходене, колоездене и бягане. Може също така да открива входящи обаждания и съобщения. Той може също така да следи сърдечната честота и скоростта ви. Въпреки че не е предназначен за автоматично плуване, той все пак е водоустойчив.

Енергиен мониторинг на Xiaomi Mi Band 3

Каишката на Xiaomi Mi Band 3 за енергиен мониторинг се предлага с вградена батерия от 110 mAh. Той използва технологията Bluetooth 4.2 Low Energy и може да работи 20 дни между зарежданията. Предлага се в три различни цвята: черен, син и оранжев. Важно е да се отбележи, че животът на батерията ще зависи от това как използвате устройството и настройките, които използвате.

Xiaomi Mi Band 3 използва два различни вида сензори за пулс, за да следи пулса на китката ви. Той също така поддържа функцията Smart Lock. Въпреки това, 24-часовият пулсомер ще консумира много енергия и ще повлияе на цялостния живот на батерията.

Независимо кой Xiaomi smartwatch ще изберете, ще получите качествен продукт с полезни функции и дълъг живот. Разгледайте още модели смарт часовници в сайта на Mobile Pont – един от най-предпочитаните магазини за умни устройства в страната.

Подобни публикации

ВЪПРОС НА ПРЕДПОЧИТАНИЕ: УРЕДИ ЗА ПАРА ИЛИ МУЛТИКУКЪР

admin

Учените откриха течност, която може да съхранява енергията на слънцето до 18 години

admin

Как се връзва вирбел

admin