Обща категория

Колагенови пептиди за по-стегната и гладка кожа – възможно ли е това?

Допелхерц продукти

Колагенови пептиди са универсален източник на протеини и важен елемент от здравословната диета. Техните хранителни и физиологични свойства допринасят за здравето на костите и ставите, а също така правят вашата кожа красива и еластична. Използват се повече сред жени под формата на витамини за пиене.

Кожата е огледало на нашия живот

Несъмнено, всички искат здрава кожа. Нейната красота много зависи от грижите, които полагаме не само пряко за нея, но и като цяло за нашето здраве. В общи линии всички токсини, които приемаме в един момент, избиват точно там. Не случайно, ако се храните здравословно, сте много по-малко податливи на всякакви кожни проблеми. Можете да използвате различни продукти за предпазване от суха кожа, за нейното изглаждане и като цяло за нейната красота. Една от суперхраните, които можете да използвате за подсилване на здравия ѝ вид, е акай бери. Освен за отслабване тази храна има уникални ползи за за нея.

Допелхерц продукти

Колагенът като важен структурен елемент на кожата

Колагенът е протеин с изключително значение. Среща се във всички съединителни тъкани на тялото и е от решаващо значение за поддържане на структурата на органите, костите, косата, ноктите, ставите и кръвоносните съдове. Около 25-годишна възраст нивата му започват да спадат. Това се проявява, като намаляване на качеството на кожата и косата. Колагенови съединения работят чрез доставка на клетки, наречени фибробласти с необходимите съставки или градивни блокове.

Тъй като колагенови пептиди са по-малки части на колагена, те се движат през тялото по-бързо, абсорбират се по-лесно и се използват за неговото образуване. Ето защо, добавки обикновено се предлагат под формата на колагенови пептиди, хидролизиран протеин, или специална аминокиселина добавка. Тялото ги абсорбира по-добре от самия колаген.

Какъв ефект имат колагеновите пептиди?

От онлайн аптека Нове Фарм дават малко информация за ефекта, които да очаквате при употребата на колагенови пептиди:

 

  1. За кожа, коса и нокти – подхранват кожата, намалявайки бръчките и правейки я гладка чрез увеличаване на хидратацията и увеличаване на еластичността. Те също имат благоприятен ефект върху състоянието на косата и ноктите.
  2. За ставите – помагат за поддържане и защита на силата и гъвкавостта на ставите и потенциално намаляване на болките в тях. Те също така помагат за укрепване на костите и увеличаване на костната плътност. 
  3. За кръвоносните съдове – подобряват целостта на нашите кръвоносни съдове, правейки артериите достатъчно силни, за да поддържат кръвното налягане и да предотвратят обостряне на разширените вени.


Можете да се посъветвате с кожен специалист и да използвате продукти на Doppelherz със съдържание на колагенови пептиди на достъпни цени.

Подобни публикации

Идеи да декорирате леглото си, за да изглежда винаги перфектно

admin

Страхотна колекция от бохемски сандали

admin

НЕОБИКНОВЕНИ ХОРА !!!

admin