Обща категория

Колагенови пептиди за по-стегната и гладка кожа – възможно ли е това?

Допелхерц продукти

Колагенови пептиди са универсален източник на протеини и важен елемент от здравословната диета. Техните хранителни и физиологични свойства допринасят за здравето на костите и ставите, а също така правят вашата кожа красива и еластична. Използват се повече сред жени под формата на витамини за пиене.

Кожата е огледало на нашия живот

Несъмнено, всички искат здрава кожа. Нейната красота много зависи от грижите, които полагаме не само пряко за нея, но и като цяло за нашето здраве. В общи линии всички токсини, които приемаме в един момент, избиват точно там. Не случайно, ако се храните здравословно, сте много по-малко податливи на всякакви кожни проблеми. Можете да използвате различни продукти за предпазване от суха кожа, за нейното изглаждане и като цяло за нейната красота. Една от суперхраните, които можете да използвате за подсилване на здравия ѝ вид, е акай бери. Освен за отслабване тази храна има уникални ползи за за нея.

Допелхерц продукти

Колагенът като важен структурен елемент на кожата

Колагенът е протеин с изключително значение. Среща се във всички съединителни тъкани на тялото и е от решаващо значение за поддържане на структурата на органите, костите, косата, ноктите, ставите и кръвоносните съдове. Около 25-годишна възраст нивата му започват да спадат. Това се проявява, като намаляване на качеството на кожата и косата. Колагенови съединения работят чрез доставка на клетки, наречени фибробласти с необходимите съставки или градивни блокове.

Тъй като колагенови пептиди са по-малки части на колагена, те се движат през тялото по-бързо, абсорбират се по-лесно и се използват за неговото образуване. Ето защо, добавки обикновено се предлагат под формата на колагенови пептиди, хидролизиран протеин, или специална аминокиселина добавка. Тялото ги абсорбира по-добре от самия колаген.

Какъв ефект имат колагеновите пептиди?

От онлайн аптека Нове Фарм дават малко информация за ефекта, които да очаквате при употребата на колагенови пептиди:

 

  1. За кожа, коса и нокти – подхранват кожата, намалявайки бръчките и правейки я гладка чрез увеличаване на хидратацията и увеличаване на еластичността. Те също имат благоприятен ефект върху състоянието на косата и ноктите.
  2. За ставите – помагат за поддържане и защита на силата и гъвкавостта на ставите и потенциално намаляване на болките в тях. Те също така помагат за укрепване на костите и увеличаване на костната плътност. 
  3. За кръвоносните съдове – подобряват целостта на нашите кръвоносни съдове, правейки артериите достатъчно силни, за да поддържат кръвното налягане и да предотвратят обостряне на разширените вени.


Можете да се посъветвате с кожен специалист и да използвате продукти на Doppelherz със съдържание на колагенови пептиди на достъпни цени.

Подобни публикации

Виц 16

admin

Особености на кърти чисти извозва

admin1

Рисуването днес

redactort
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .