За Дома

Къде може да сложим калиброван гранитогрес – съвети от Гауди ДС

Пригодяването на дома за живеене не е лесна задача като се има предвид купищата дейности, с които трябва да се захванем. Избор на мебели, избор на подово покритие, декориране и цветово оформление на всяко едно от наличните помещения – ще ни се наложи да отделим доста от времето си, за да се погрижим подобаващо за всички тези неща. Сред най-трудните решения си остава подборът на стенна и подова облицовка, която да бъде едновременно красива и практична. 

Доста от клиентските мнения са в полза на съвременния калиброван гранитогрес, който е без фуга, удобен е за лепене, също както и предлага най-различни варианти в дизайнерски план. Поради това, че материалът е полиран, луксозната обстановка у дома е гарантирана, а в онлайн магазин гауди дс ще откриете многообразие от размери и модели. Вижте сами

Какво е калиброван гранитогрес

Думата “калибър” означава точен размер. Калиброваните плочки се отличават с перфектна точност по отношение на своите форма, големина и правилност, което ги прави и отличен избор за хората, търсещи прецизност и безкомпромисност при обособяването на което и да е помещение в жилището. Когато гранитогресът бива положен, е много трудно да се видят очертанията, които показват къде са свързани отделните плочки. Усещането за цялост и завършеност е сред основните предимства на този вид подово покритие, които все повече клиенти избраха за своя дом.

За къде е подходящ

Освен за под, калиброваният гранитогрес може да се използва и като ценна облицовка. Каквото и да е неговото приложение, резултатите ще са свързани с постигането на лукс, стилно изпълване, модерен завършен и класическа красота, която ще изпълни всяко едно кътче във Вашия дом. Заложете на този материал за:

  • Дневната;
  • Кухнята;
  • Банята;
  • Коридора;
  • Фасадата.

Екстериорът също би могъл да бъде решен с гранитогрес, имитиращ мрамор, който също така имате възможност да изберете и в най-различни нюанси. Открийте подходящи решения в Гауди. 

По какво се отличава от некалиброваните плочки

Некалиброваните плочки се характеризират с повече неравности, като ръбовете им са заоблени, което не се наблюдава при калиброваните. Това ги прави по-трудни за монтаж, а крайният резултат не е толкова впечатляващ, както при другите видове. Тяхното рязане се извършва преди изпичане, докато калиброваните плочки подлежат на окончателна обработка най-накрая, като за целта се използва прецизен лазер. Това на свой ред повишава и качеството, което е обвързано и с по-високи цени.

Подобни публикации

Ползи от наемането на професионални хамали за вашият бизнес

admin1

Как да подобрим управлението на общите части на сградата си

admin

Защо да изберем бяло едноцветно спално бельо

admin