Любопитно Полезно Развлечения

Как да прикрием недостатъците по фигурата с помощта на цветовете и материите. Практично и ефектно!

За да изглеждате по-елегантни, заложете на вертикалните линии в облеклото. Те могат да бъдат изразени чрез самия десен на платовете, от които са изработени дрехите, така и по невероятни други начини. Например, копчета, подредени вертикално, декоративен цип, дълъг шал или панталони с ръбове, както и всякакъв тип декоративни вертикални шевове.

Тъмните цветове

Тъмните цветове

Тъмните цветове ще ви помогнат да изглеждате в отлична форма, дори и ако имате нужда да свалите някой и друг килограм. Едноцветните тъкани са много подходящи за прикриване на всякакви недостатъци по фигурата. И обратно – всички лъскави детайли ще акцентират именно върху това, което се опитвате да скриете. С други думи, ако се облечете в един цвят от главата до петите /например, в синьо, боровинка или шоколад/ със сигурност ще изглеждате много по-елегантни, отколкото в разноцветно облекло. Освен това, монохромността в облеклото напоследък е тенденция, която набира сериозни почитатели с много бързи темпове.

Носете дрехи, отговарящи точно на размера ви

Тъмните цветове d

Това е друг изпитан трик, който ще ви помогне да изглеждате страхотно. Не е за вярване, но в същото време е и неоспорим факт – повечето хора не умеят да избират дрехи в подходящия за тях размер. Както тесните, така и широките дрехи не са подходящи, необходимо е да намерите точния размер, който да ви приляга отлично.

Материите също са важни, не ги пренебрегвайте!

Тъмните цветове sws

Вероятно сте забелязали, че меките и леки материи са в състояние да подчертаят всяка извивка от тялото ви, дори и това да не ви се нрави. Избягвайте да залагате на този тип платове в областта на корема и ханша, ако искате да прикриете излишни килограми. За да направите фигурата да изглежда по-стегната, използвайте по-твърди материи, които да обгърнат елегантно тялото и да го оформят подобаващо. Палтата е добре да бъдат изработени от тежки, елегантно падащи тъкани, които са изключително подходящи за прикриване на всички недостатъци.

 

Тъмните цветове dsd

Подобни публикации

Бебето е заспало на тоалетната чиния :)

admin

Изберете символ, за да разберете важно послание за себе си

admin

Картата Magic Lenorman разгадава дали вашето желание ще се сбъдне

admin