Полезно

Обзавеждане за кафене – европейско качество, родно производство

obzavejdane-za-kafene„Изберете българското” на някои може да се струва излишно патетичен слоуган, но в „Еврика” ще ви докажат, че патриотизмът е най-добрият избор, ако търсете идеалната комбинация от качество, визия и приемливи цени.

 

Мебелната фабрика съществува от почти двадесет години, но за това време се наложи не само на родния пазар, но успешно конкурира реномираните мебелни къщи в Европа. 90% от продукцията й се продава в чужбина, където клиентите се впечатляват от безупречната изработка и атрактивния външен вид на изделията й.

В каталога на предприятието ще намерите изключително разнообразие от мебели не само за дома, но и за офиса, както и обзавеждане за кафене (http://www.evrika.bg/obzavezhdane-za-zavedeniya ) , ресторант или хотел. Ценителите на луксозните решения от масив винаги препоръчват „Еврика”, защото предприятието има идеалната комбинация за ценителите както на класиката, така и на модерното в интериора.

Фирмата предлага на клиентите си най-доброто от традициите на българското мебелно производство през годините, но и дизайни, вдъхновени от последните тенденции във вътрешния дизайн.

Ако търсите обзавеждане за кафене, което да издържи на изпитанието на времето и използването, да впечатлява с уникална визия и едновременно с това да внушава уют и топлина, точният избор е моделите от масив на „Еврика”.

Предприятието ще ви изработи по поръчка великолепни маси и столове в еднакъв стил, което ще ви спести не само ценното време, но и със сигурност излишни разходи. Вместо това може да инвестирате в качество, а освен това лично да изберете дамаски, материали и цветове – всичко в максимално добро качество и по всички еко стандарти.

Независимо дали планирате кафене в просторно помещение с големи прозорци и много светлина или кокетно „бутиково” заведение, в „Еврика” ще се съобразят със специфичните изисквания на пространството и ще изработят мебелите по размери, които сами им зададете. За тях е важно преди всичко да предоставят перфектния продукт от бук, череша, дъб, орех, който години наред ще представя предприятието пред клиентите ви.

Можете да разчитате на сътрудничеството им и след като доставят обзавеждането з кафене. Експертите на фабриката гарантират за изработката си, но се съобразяват, че потока от хора, които има заведението, предполага и следгаранционна поддръжка. Ако се нуждаете от претапициране на меката мебел, освежаване на гладките повърхности и дори – поправка на дървените части, не се доверявайте на неизпитани майстори. Знаете кой ще ви помогне да върнете блясъка на скъпия ви интериор.

Фабрика „Еврика” е изключително лоялен партньор за клиентите си. Тези, които планират да поръчат обзавеждане за кафенета и се нуждаят от количества столове и маси, могат да са спокойни за бюджета си. Наред с безукорната изработка, предлагат конкурентни цени и солидна отстъпка.

Фабрика за мебели Еврика
Габрово 5300
Ул. Христо Ботев 16
066-80-67-66
www.evrika.bg

 

 

Подобни публикации

Останете сами, докато не срещнете някой, който наистина да ви заслужава

admin

Как да изберем дрехи, според типа фигура

admin

Никога не се обръщайте така към детето си! МНОГО ВАЖНО ЗА ВСЕКИ РОДИТЕЛ!

admin