Полезно

6 правила на дългата рокля

рокли, дълги рокли

Най-женствената от всички дамски дреха, Царицата на цариците си остава роклята. Дългата рокля създава финес, галантност и дарява своята притежателка с неустоим чар и свобода.

В първите седмици на студената есен, роклята трябва да се комбинира с яке или сако. Как да направим най-добрите модни съчетания, които да ни представят повече от блестящо, нека научим сега от онлайн специалистите по мода, предлагащи и дрехи втора ръка.

Рокли за жени с нисък ръст – моделите с висока талия, висока цепка и дължина позволяваща носенето на висок ток са препоръчителни. Добре е по отношение на цветовете да се избират едноцветните, но не и прекалено дръзки или едри принтове.

Рокли за приятно закръглени дами – заложете на модели, които свободно се спускат около тялото. Това важи не само за избора на рокли, но и всяка дамска дреха, която се носи с ясната идея да прикрие недостатъците. Избягвайте хоризонтални райета. Ако целите създаване на отслабващ ефект, спрете се на дрехи втора ръка с точки, цветя, едър принт или квадрати.

Рокли за дами с голям ханш – ключът за това да изглежда добре големият ханш в подобна дамска дреха е вниманието да се отклони от долната част на тялото. За целта изберете модели, които в горната част преливат в декорации, апликации и елементи. Добра алтернатива са и моделите рокли, които в горната част са по-светли, а надолу преминават в тъмни нюанси

Ролки за жени с едър бюст – не се препоръчват рокли без презрамки. Дебели презрамки, къс ръкав и по-високо деколте са чудесни в случая. Рокли с такава кройка ще ви осигурят доба поддръжка, предпазвайки от прекалено разголване. Трябва да се избягват и модели рокли с много елементи по тях. Това правило важи и за избора на блузи, защото създава допълнителен обем.

Рокли за момичета и жени с малък бюст – тук модните дизайнери са единодушни, че ефекта трябва да се пада на деколтето. Заложете на рокля с дълбоко деколте и много пищни детайли по него, които да привличат окото и да отразяват светлината. Друго добро предложение е да заложите на модел с фабрично оформени чашки, които визуално засилват илюзията за по-голям бюст.

Рокли за лейди с момичешки размери – най-подходящи за тази категория жени са роклите, които ще придадат повече женственост. Такива са модели с плисета, воали, фини презрамки, романтични елементи и т.н.

Изочник: http://chiflat-iron.us/

Подобни публикации

3 причини да изберете автоключар в София

admin

Що е то бебешки шезлонг и кои са уникалните му свойства?

redactort

Как да планираме нашият сватбен ден?

admin