Полезно

Как да организираме хармонията в дома

Домакинските задължения нямат край. Това е всеизвестно независимо дали сте мъж или жена. Ако в началото на есента и на вас се налага да направите ремонт или да почистите основно всичко старо, то тези съвети дадени по-долу могат да са нова идея за добрите къщовници. Научете как:

Банята и тоалетната се нуждаят от постоянна грижа – това са местата, където не само ежедневно подлежат на трафик, но и вода, влага и препарати допринасят вида да се променя често. Ако не сте от хората, които бързо предприемат кардинални мерки и не сте договорили фирма, която да кърти всички стари плочки, фаянс и теракота, за да замените с нови, то опитайте да дезинфекцирате. За да не ви натоварва почистването, трябва да правите редовна дезинфекция.

Днес на пазара има куп подходящи продукти. С такива може да въведете в ред под, таван, стени, мивка и тоалетна чиния. Един път месечно е желателно да се използва антигъбичен препарат или антибактериален препарат. Периодичното ароматизиране на мокрите помещения и активният състав на биоензим, унищожава неприятната миризма. Не забравяйте да почиствате огледалата и лампите. Ако подът ви е от мрамор, може лесно да го измивате с помощта на неутрален препарат и мека четка. Не забравяйте винаги след почистването да подсушавате с кърпи или салфетки, за да не остават петна от капки и пръски. Последното е много важно, ако имате тъмен цвят или черен фаянс, теракот, мивка и други принадлежности в черно в банята.

Други трикове – лимонов сок може да използвате, както в кулинарията, така и в домакинството. Той може да върне блясъка на повърхностите. Кухненският кристал също се почиства лесно с парче лимон, а ръждата по душ, чешма и батерия в банята сякаш се стопява от действието на естествената киселина. По сходен начин може да е от полза и оцета. Той премахва неприятната миризма и петна. В съчетание със сода за хляб отстранява натрупвания от котелен камък и е страхотен дезинфектант. Само не забравяйте след използването му да проветрите помещенията.

Повече за услуги кърти чисти извозва разберете тук.

Подобни публикации

Как да се обличате при пътуване в различни страни

admin

Науката доказа, че вярата променя генетичния код на тялото и лекува

admin

Какви нови филми да очакваме?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .