Любопитно Полезно Развлечения

6 брилянтни идеи за първа среща

Ето шест идеи за това как да си прекарате максимално добре на първа среща.

1) Отидете на авто кино. Добра идея е да гледате и сериал по Netflix, но една ретро вечер с гледане на филм под звездите създава неподправена романтика..

2) “Escape room”: Ако можете да измислите някоя мистериозна игра заедно в определено време, представете си колко полезна ще бъде тя за вашата връзка.

 

3) Спонтанно пътуване: Може би не първата среща с някой, когото не сте виждали преди ще бъде малко странно, но ако вече се познавате, това е един от най-добрите начини да си създадете положителни емоции  инезабравими преживявания. Възможностите за пътуване са безкрайни – от близката крайбрежна зона до излет в планината.

4) Посетете заедно Лунапарк. Никога не сме твърде млади или твърде възрастни и сигурно няма човек, който да не го харесва. Тук не съществуват неприятните моменти от първата среща – доминира само адреналина.

5) Ако имате домашни любимци- разходете ги заедно. Ако имате и двамата кучета, разодката на първа среща ще бъде сладка и забавна.

6) Изгледайте заедно комедия. Можете да отидете на кино, театър или да гледате толевизионно шоу с комици.В България има толкова много добри комици, които може да се гледат. Какво по-хубаво от това се посмеете заедно на първата ви среща?

Подобни публикации

Избор на подходяща течност за чистачки

redactort

Положителните свойства на натуралната козметика

admin

Защо да изберем гуми Радар?

admin1