Любопитно Мистерии Полезно

Кой е най-подходящият за вас знак на зодиака?

Повечето от нас се опитват да намерят перфектния партньор в живота чрез приятели и роднини. Но знаете ли, че вашият зодиакален знак също може да ви помогне в това търсене? Първо, знакът ви разкрива много неща за вашия характер и второ, той може да се използва, за да определите точно от какъв тип човек имате нужда!
Партньор за Овен
Овенът е агресивен и предприемчив, като предпочита да живее активно и динамично в най-голяма степен. Той няма време да се забавлява, така че има нужда от партньор, който да може да се придържа към него. Идеалният партньор на Овена е уверен, целенасочен човек, който не се страхува да поема рискове.
Потенциални партньори: Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.
Партньор за Телец
Телецът ще остане верен на своя партньор, ако открие точния човек до самия край. Но неговата половинка в живота трябва да бъде някой, който ще му демонстрира истинска лоялност. Освен това, за Телеца са важни проявите на любов – например, вечеря на свещи или разходка по плажа под лунната светлина.
Потенциални партньори: Скорпион, Рак, Козирог, Дева и Риби.
Партньор за Близнаци
Идеалният спътник на Близнаци следва да е забавен, умен и интересен. Също така е желателно да има достатъчно разлики между тях, в противен случай Близнаците бързо се отегчават. Предпоставка за това да се задържат дълго с един партньор е наличието на чувство за хумор.
Потенциални партньори: Стрелец, Лъв, Везни, Овен и Водолей.
Партньор за Рак
На Рак му отнема време да се открие пред друг човек, но когато го направи, той ще бъде най-верният и лоялен спътник. Раците се нуждаят от някой достатъчно умен, за да заеме своята позиция, и достатъчно нежен, за да ги накара да се чувстват специални и обичани. Раците не обичат хора с голямо его, така че идеалният им спътник трябва да бъде грижовен и чувствителен.
Потенциални партньори: Скорпион, Телец, Риби и Дева.
Партньор за Лъв
Лъв се нуждае от човек, готов за приключения, който няма да се страхува от никакви препятствия. В същото време техния партньор трябва да е доста интересна и непредсказуема личност. Но най-важното е, че той трябва да обкръжи Лъва с любов и обожание.
Потенциални партньори: Близнаци, Везни, Стрелец и Овен.
Партньор за Дева 
Девата съвършено съчетава чувствата и здравия разум. Тя се нуждае от някой, който е интуитивен и чувствителен, за да усеща нуждите й. В същото време той трябва да е целенасочен и интелигентен, защото Девата не може да понася глупостта.
Потенциални партньори: Скорпион, Козирог, Рак и Телец.
Партньор за Везни
Везните са лоялни и нежни. Единственото, пред което са безсилни, е красотата. Те са очарователни и обичат да се грижат за другите. Идеалният им спътник трябва да има и трите: привлекателен външен вид, интелект и самочувствие.
Потенциални партньори: Близнаци, Водолей, Стрелец и Лъв.
Партньор за Скорпион
Любовта на Скорпиона е дълбока, интензивна и абсолютно безусловна. Идеалният спътник на Скорпиона е внимателен човек с богато въображение и силни емоции. Скорпионите обичат мистерията и интригата.
Потенциални партньори: Риби, Дева, Козироги Рак.
Партньор за Стрелец
Стрелците ценят своята свобода и независимост, така че не харесват, когато някой ги третира като своя собственост. Идеалният спътник за тях е човек със спокоен и безпристрастен мироглед към живота.
Потенциални партньори: Лъв, Водолей, Овен и Везни.
Партньор за Козирог
Козирозите са консервативни и много внимателни при избора на половинка, особено когато става дума за дългосрочни връзки. Идеалният партньор на Козирога трябва да има развит интелект, за да привлече вниманието на Козирога. Но най-важното е, че той трябва да поддържа безусловна лоялност, защото е важно за Козирога да знае, че може да се довери на своя партньор.
Потенциални партньори: Риби, Телец, Дева и Скорпион.
Партньор за Водолей
Водещият партньор на Водолея трябва да обича забавленията и развлеченията и да е готов за луди приключения. В допълнение, Водолеят предпочита партньор с чувство за хумор. Ако можете да накарате Водолей да се смее, ще спечелите сърцето му.
Потенциални партньори: Везни, Овен, Близнаци и Стрелец.
Партньор за Риби
Идеалният спътник за Риби е човек с умерена доза самочувствие, свободна творческа душа и способност да мисли извън стереотипите. Той се нуждае от някой, с който може да установи дълбока и смислена връзка. Рибите се нуждаят от силен положителен партньор, с когото самите те ще станат по-силни.
Потенциални партньори: Рак, Скорпион, Козирог и Телец.

Подобни публикации

Чудите се дали да продадете или да заложите злато?

admin1

Съвети за лятна трапезария

admin

Съществува ли телепатията?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .