Любопитно Мистерии

11 правила на “Кама-Сутра” за жени, които всяка жена трябва да прочете!

45073265_323917748339196_8244042922689822720_n“Всяка жена иска истински мъж до нея, който да бъде готов на всичко за нея, да я обича, да я носи на ръце, да й подарява рокли и бижута, да бъде силен и нежен… 

Всяка жена има свой собствен списък със свои собствени допълнения и желания. За щастие ние, жените, сега откриваме много древни познания, които ни помагат да станем по-мъдри и да станем водещи. Вече знаем, че това не е достатъчно (и изобщо не е ефективно!) да искаме да променим мъжа по начина, по който искаме да го видим. Когато се опитваш да променяш мъжа, това не е любов, а манипулация!
Психическата сила на жената е многократно по-голяма от тази на мъжете и е способна да върши чудеса. Какво да направите, за да развиете тази умствена сила? Обичайната фраза, че ролята на жената е “да служи на съпруга” вече причинява нервно раздразнение в много хора.
Представяме ви 11-те правила от “Кама-Сутра”, които ясно обясняват какво означава в нашето ежедневие ролята на съпруга ни.
 
1. НИКАКВИ КРИТИКИ. Една жена има такава черта – винаги да обвинява мъжът. За жените е необходимо да направят някой отговорен за всичко, което се случва. За мъжът е просто непоносимо, когато жената го избута в ъгъла с думите: “Ти си виновен за всичко”. Не забравяйте, че вашия мъж също е човек. Той може да греши, защото не е Бог. Направете разликата: можете да говорите за грешка, но можете да говорите и за НАЧАЛО.
2. Красиви дрехи. Искрено признайте, че навън се обличате по-добре отколкото у дома. Ако една жена се облича прекрасно, когато излиза без мъжа си и вкъщи не се старае да изглежда красиво, то мъжът несъзнавано усеща, че тя не го обича. Не забравяйте, една жена показва красотата си благодарение на дрехите си!
3. МОМЧЕТА ЕНЕРГИЯ В КОСАТА. Всеки човек обръща внимание на косата, т.е. на женската прическа. Той може да не го осъзнава, но неговото подсъзнание винаги му диктува, че ако косата й е красива, добре поддържана и оформена, то има по-голяма вероятност тя да го обича истински. Това правило ни напомня, че първият мъжки поглед винаги е насочен към косата на жената! И едва тогава върху тялото.
4. ВАШИЯТ ЧОВЕК Е НАЙ-ДОБРИЯТ. Винаги! Това е свързано с психологията на хората. За мъжът е важно да чуе, че той е най-добрият, точно от жена си! Никога не пренебрегвайте поводите да похвалите вашия съпрух (приятел). Трябва да запомните следната мантра: “Той е  най-добрият в живота ви.” Първо, майката трябва да говори за това на своя син, а след това и на съпругата си. Когато казвате тези думи на вашия човек, той усеща радост, ентусиазъм и енергията му се покачва. Между другото, след това можете да поискате подаръци.:)
5. ХУМОРЪТ ЩЕ СПАСИ СВЕТА. Хармонията във вашето семейство зависи от това да се научите да използвате чувството си за хумор. Научете се да се шегувате със съпруга си. Всеки човек обича да се смее. Научете се да използвате чувстото си за хумор в живота си и той ще се превърне в светло място, в което ще виждате много повече цветове. Човек винаги ще оцени дали една жена може с усмивка и шега, да успокои атмосферата.
 
6. НЕ СРАВНЯВАЙТЕ. Не забравяйте, че вашия партньор, подобно на другите хора, може да бъде силен или слаб, добър или лош, но всичко е относително! Не го сравнявайте с други хора и не ги представяйте като нещо, което той не може да е. По-скоро е необходимо да мислите така: “Моят е най-добрият”. И точка.
Вие трябва да насочвате цялата си енергия само към съпруга си. Ако се възхищавате на другите (дори на баща ви!), Това означава, че енергията ви отива при него.
 
7. ГНЕВЪТ УБИВА ВАШАТА ЕНЕРГИЙНА КРАСОТА. Моля, имайте предвид, че гневът е слабостта на мъжете. Мъжът може да бъде гневен, но не и жена! Дори най-красивата жена в агресивно състояние губи всичкия си чар.
Какво се случва с една жена по време на гнева? Женските й хормони намаляват и мъжките й се увеличават, защото гневът е проява на чист тестостерон. Научете се да показвате своето раздразнение само като жена – преди всичко това са сълзите! Сълзите ни помагат да се справим, да преживеем емоциите. Сълзите са най-голямото оръжите на жените и нито един мъж не остава безразличен към тях.
8. Приготвяйте вкусна храна с любов. Всяко момиче знае тази дума от детството от своята майка: “Пътят към сърцето на мъжа пинава през стомаха”. Мъдростта на нашите предци не знае граници. Човек винаги очаква жената да го храни с вкусна храна. По веремето на ведите човек НИКОГА не се е хранел извън дома. Храната и любовта имат много общи неща. Храната може да промени нашето съзнание и мъдрите жени винаги я използват! Храната съдържа емоции. Запомнете: ако човек престане да яде у дома и яде извън къщата, тогава той може да се влюби в друга.
9. НЕ ГИ ИЗНУДВАЙТЕ. Често жените изнудват мъжете си. Това ги затваря и те започват да изпитват натиск и да се защитават. Нека мъжт изпълни желанието ви и да получи удоволствие от това, че е направил нещо за вас, че е проявил грижа и любов.
Когато настоявате това да стане по-бързо или тогава, когато на вас ви се иска, с  натиска си, можете да обезкуражите съпруга си и дори той да не го направи.
10. ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЧИСТОТАТА НА ДОМА. Една жена трябва да се грижи добре за къщата. Тогава дори красотата ви няма да бъде толкова важна.
11. УСМИХВАЙТЕ СЕ. Всеки мъж несъзнавано има очакване от своята жена да вижда нейната усмивка. Той чака усмивка от вас и така разира, че се радвате да го видите и че го обичате. Когато човек се прибере вкъщи, иска да види две неща: усмивката на жена си и усмивката на децата си. Без значение колко е уморен, тези две неща могат да му помогнат да се възстанови! Усмивката на една жена увеличава хормона окситоцин в мъжа, който го успокоява и отпуска. За жалост често жените  забравят да го правят. Между другото, това е една от причините, поради които има толкова много разводи – жените сякаш спряха да се усмихват на съпрузите си!
Прилагането на тези прости, но много важни 11 правила ще превърне живота ви по-щастлив и по-красив! “

Подобни публикации

Как учтиво да откажете покана за рожден ден?

adminche

6 неустоими качества, които правят жените по-привлекателни

admin

Супер смешен видеоклип. Не може да не се разсмеете!

admin