Любопитно Развлечения

От момичета до момчета: историята на еднояйчните близнаци Джак и Джейс Граф (Видео)

Джак и Джейс Граф се раждат през 1995 г. в Балтимор (САЩ) като сестрите Жаклин и Дженифър. На 16 г. сестрите признават, че са привлечени от момичета, а на 18 години те осъзнават, че това не е хомосексуалност, а трансгендеризъм и че се нуждаят от операция за промяна на пола. Преди пет години започват този процес и днес и двамата имат приятелки.
Джак и Джейс израсват в консервативно християнско семейство. Баща им е свещеник в Балтимор, Мериленд. Въпреки факта, че семейството е щастливо, близначките плачат през нощта, без да осъзнават какво не  енаред с тях и се молят да се събудят момчета един ден.
Днес Джак и Джейс са на 23 години, живеят в Монро (Джорджия) и вече са преминали през успешна сексуална операция. Процесът е бавен и проблематичен, но сега те са щастливи да се нарекат мъже. След началото на терапията с тестостерон през април 2017 г. процесът на преход от женска към мъжка визия се ускорява и външния им вид се променя драматично. След като близнаците се подлагат на операция за премахване на млечните жлези и реконструкцията на гърдите през август, никой не може да се каже, че някога са били момичета.
Джак и Джейс са завършили право и работят в сферата на правосъдието. Те споделят своята история, за да вдъхновят други транссексуални хора в подобна ситуация и да покажат, че има изход.
Джак, който работи като заместник на шерифа, казва: “Като дете молих Бог да ме направи момче, а още не знаех какво е транссексуалността.” Сега съм щастлив, както никога преди. Това беше неприятно усещане, което ни измъчваше.
“Когато разказахме на семейството ни всичко – на родители и по-големите ни сестри, те не знаеха какво да мислят.” Родителите никога не са се сблъскали с това преди, никога не са говорили с хомосексуалисти или транссексуални хора, споделя Джак.

Подобни публикации

Какво представлява природния феномен на висящите камъни?

admin

Най-забавните съвпадения със снимки

admin

С какви детски играчки да изненадаме децата за Коледа

redactort