Любопитно

С какво да съчетаем дамската риза? 

Дамската мода е разнообразна и предлага много възможности за съчетания и визии. Елегантността и стилът са визията, към която се стреми нежният пол ежедневно, независимо дали става въпрос за работа, среща, или просто пазар. Освен панталони, поли, рокли и блузи, детайлът, който присъства в гардероба на всяка жена, е дамската риза.

Често тя е съчетана с панталон или с пола и създава перфектната визия за офиса. Можете да носите такава дреха и по доста интересни начини, които са далеч от скучния стил.

Дамска риза, комбинирана с пола 

Това е модерната офис визия. Трябва да заложите на хубава материя и цветове. Широките модели, съчетани с пола тип молив или такава с висока талия, са сред най-добрите комбинации. Много актуални сега са панделките и коланите, затова не пропускайте да ги включите във вашата визия. Шикозните модели с харбали, къдрички и V-образно деколте също са много актуални и могат добре да се комбинират с пола до коляното и до средата на прасеца.

дамски ризи

Дамска риза, съчетана с панталон

Тук тенденциите са подобни. Панталоните с висока талия отново са на мода и ще сте много стилни, ако заложите на тази офис визия. Широките крачоли и тези с ръб също са добро решение за перфектно подбрано облекло. Старото сако можете да замените с блейзър и да сте с хитова визия. Шлиферите също са на мода. Целта на тези връхни дрехи е да разчупят стандартните костюми и сака и да придадат един по-различен изглед.

Дамска риза с дънки – стил без голямо усилие

Тази комбинация може да се нарече истинско модно попадение. Така едновременно сте с риза, която е официална, но комбинирана с дънки придава съвсем различен стил на човека. Спортно-елегантната визия и екстравагантност няма да ви оставят незабелязани и дълго ще обсъждат стила ви на улицата. Бъдете креативни в комбинациите и ако не успявате да намерите подходящ модел според вкуса си, потърсете в онлайн магазините втора ръка. Няма как да не откриете някоя интересна находка с дълъг или къс ръкав, която да включите в тоалета си.

Какви цветове да изберете

Те, на първо място, зависят от останалите дрехи в гардероба, за да улесните съчетанието. Подходящи цветове са:

  • тъмните – черно, сиво и тъмнокафяво са лесните за съчетаване цветове и са универсални;
  • бели – този цвят също е попада в графата лесни за комбиниране и може да се носи по различни поводи;
  • ярки – син, розов, жълт или дънков – те са най-подходящи за съчетаване с дънки или по-спортни модели дрехи, защото нюансите не са много подходящи за официална визия.

Експертите от Mania.bg съветват, ако сте решили да носите дамска риза през зимата, много добра идея е да облечете и жилетка отгоре. Така едновременно ще сте модерни и ще ви е топло.

Подобни публикации

Часовникът като аксесоар – хит в стила на съвременния мъж

king content

Как се е образувала луната? (Видео)

admin

А на вас дали ви се е случвало нещо подобно? :)

admin