Полезно

Съвети и трикове в избора на количка Mutsy Серия i2

количка Mutsy Серия i2

За много родители отишли да изберат правилния модел количка, окончателния избор е труден. Това е така, защото асортиментът от магазина може да обърка всеки. Правилно е първо да проучите, да чуете някои съвети от професионалисти, които знаят точно какво не би навредило на детето и чак тогава да пристъпят към покупка.

Ето, на какво да обърнете внимание в избора на Mutsy Серия i2:

Безопасността на бебето, преди всичко!

Първото нещо, което трябва да оцените, когато планирате да изберете количка, е безопасността на бебето. Обърнете внимание на качеството на използвани материали. Дъното трябва да е напълно хоризонтално, без да има ни най-малък наклон. Това може да повлияе на правилното формиране на гръбначния стълб.

За да предотвратите измъкването на детето по време на разходки, страните на количката трябва да са високи, а коланите – здрави и надеждни. В идеалния случай количката за разходки трябва да е оборудвана с предпазни колани с три или пет точки на закрепване. Ако е само с две, лесно може на момента да откажете да купите такъв дизайн. Ако коланите имат меки подложки, ще е най-добре. Така няма да търкат кожата на бебето, а отпред има напречна греда, която ограничава неговото движение.

Тегло и размери на колички Mutsy Серия i2

Най-обемните модели са трансформатори и модулни колички, а най-леките са удобни компактни и портативни.

Качество и количество Mutsy Серия i2

Когато мислите как да изберете количка, експертите препоръчват да обърнете внимание и на колелата. Именно те са гарант за качеството на разходката, както за детето, така и за родителите. Това до голяма степен зависи от тях. Има триколесни, както и четириколесни модели. Моделите детски колички на три колела се считат за по-маневрени, но по отношение стабилността им оставя много да се желае; модерните, мобилни деца лесно ги преобръщат.

Колелата могат да бъдат силиконови, пластмасови, гумени с камери, изискващи редовно изпомпване, както и направени от полимерен материал.

Най-добрият вариант е последният, така че с минимум проблеми ще постигнете най-добри резултати. Най-хубавото е, че ако на колелата е инсталиран пружинен механизъм и ако той също е хидравличен или пневматичен, тогава всичко е в пълен тандем. Тук обаче, трябва да се обърне внимание и на цената. Такива модели детски колички не са достъпни за всички.

Допълнителни компоненти и аксесоари с Mutsy Серия i2:

Количката Mutsy i2 е идеална за родителите, които държат на удобство и стил. Моделът е предвиден за снабдяване с различни приставки като:

Олекотен кош за новородено Mutsy i2;

Седалка и сенник Mutsy i2;

Столче за кола Mutsy Safe2go (0-13кг.), с помощта на адаптори за шаси Mutsy i2;

Столче за кола Maxi-Cosi, Cybex, BabySafe, Kiddy (0-13кг.), с помощта на адаптори за шаси Mutsy i2;

Ергономичност:

За детето:

√ Кошът за новородено е снабден с матрак, облечен в собствен калъф, комарник и магнити.

√ Лесно регулиране облегалката на седалката до напълно хоризонтално положение. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малките деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време.

√ Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина.

√ Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена.

√ Седалката може да се поставя върху шасито както в посока напред, така и към родителя.

За родителя:

√ Кошът за новородено се поставя на високо положение върху шасито. Това позволява по-удобно обслужване на бебето, без да напрягате гърба си.

√ Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно.

√ Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина само с един бутон.

√ Шасито i2 е леко и маневрено като по-този начин е още по-лесно за управление само с една ръка.

Практичност:

√ Шасито i2 се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет. Искате дори по-малки размери? Няма проблем: само с едно движение на китката можете да свалите колелата (а след това да ги сложите обратно също толкова лесно).

√ Благодарение на заключващия механизъм за сгънато положение, шасито i2 остава компактно и сгънато по време на пренасяне.

√ Колелата са много леки, изработени са от полиуретанов материал и изключително добре поемат вибрациите създадени от неравности по пътя.

√ Предните колела завиват на 360°, а в случай на неравности по терена, само с едно движение могат да бъдат заключени и управлението на количката да остане все така удобно.

Както виждате сами, лесно може да изберете количка за детето си. Задачата не е толкова трудно, ако отделите достатъчно време и внимание. Решете, от какво се нуждаете и от какво може напълно да се откажете и едва тогава направете окончателния избор.

Ако възнамерявате да използвате количката до три години, тогава дъждобранът, както и мрежата против комари, трябва да са съпътстваща част. Когато купувате детска количка за сезона или климатичните условия не предполагат дъждове, тогава може да се откажете от тях.

Допълнителната кошница, фиксирана под седалката на бебето, ще помогне да освободите ръцете си, когато ходите на пазар.

Допълнителна чанта за бебешки неща, бутилки, салфетки и други значително ще опрости живота на родителите. Това, разбира се ако не планирате да поставите всичко в обикновена чанта, която да поместите в кошницата за пазаруване.

Обърнете внимание на дръжката на количката. В идеалния случай, тя трябва да се регулира по височина и обхват. Така ще е много по-лесно да я настроите, според размера на всеки от родителите, дори ако се различават значително по височина и физика.

Оптимално е шофьорите да купят количка, която се предлага със столче за кола. Това ще спести финанси и няма да е необходимо да купувате допълнителния аксесоар отделно.

В избора на количка Mutsy Серия i2, трябва да помислите и за материалите и боите, използвани при производството. Всички те, трябва да са екологично чисти. Производителите гарантират, че не отделят токсини и алдехиди. При тях не се долавя, дори неприятна химическа миризма.

Всичко това може да разберете и директно от представителя им за страната и официалната страница на сайта.

Подобни публикации

5 причини защо жените изневеряват?

admin

Основни цели на стандарт ИСО 9001

admin

Как се пресича улица във Виетнам?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .