Обща категория Полезно

Идеи за реновиране на банята: Огледала

Най-добрите огледала, подходящи за вашия стил

Всичко е в рамката

рамки за огледалаИстинската привлекателност на огледалата се крие в рамката. Съществуват толкова много опции, които могат да паснат перфектно на вашата баня – съвремени, модерни, минималистични, а защо не и такива с докосващи класически линии. Рамката на огледалото ви може да бъде най-големия акцент в банята или точно обратното – да разруши всички идеи за стил. Разбира се, не е нужно да избирате модел с рамка. Можете да се спрете на класически такъв, който има само леки детайли, които да го разчупят и да култивират симетричността на банята. Помислете спрямо вашето помещение и опциите, които се предлагат – по-фини рамки или защо не – дръзки,смели такива, които да придадат дълбочина и акцент на мястото.

В каталога с огледала на Glass Box Бургас, можете да намерите широка гама от предложения за вашата баня и дом. Освен тяхната запазена марка – огледала с лед осветление, при тях можете да се възползвате и от изработването на стилно класическо огледало, с орнаментика по ваше желание, както и от над 50 модела ПВЦ рамки и други.

Огледало с LED осветление  и светещ гръб

Този вид огледала да истински хит и модерна иновация, която внася невероятно усещане за лукс в банята. Не само, че няма да се напрягате вече, за да се видите в тъмното, ами и ще запазите банята си с непоклатим стил за много години напред.

Горен шкаф за баня с огледало

Ако сте се спрели на обикновено огледало, то не е лоша идея да се обърнете към шкафовете за баня, които имат такова. По този начин ще имате и допълнително място за съхранение на тоалетни принадлежности, само на една ръка разстояние. Така ще се радвате на добре организирана и подредена баня. Ако помещението ви е малко на размер – определено си струва да помислите по-добре за този вариант.

Увеличитело огледало

За тези от вас, които използват огледалото за много по-детайлни неща като например грим, бръснене или други разкрасителни процедури, увеличителните огледала са идеалното решение, ако искате да изпълните рутината си с лекота.

Стила е във формата

Без значение какъв точно стил се опитвате да постигнете за банята си, хубавото огледало си личи от далече  и може да работи само във ваша полза. Овалните елегентни огледала ще добавят блясък на помещението като омекотят чертите му, а тези с по-прави форми ще му донесат сторгост, дефинираност и структура. Както споменахме и по-рано, на пазара изборите са изключително много и именно за това трябва да се съобразите най-вече с вашите желания и бюджет.

 

Най-добрите бюджетни огледала на пазара са…

Всъщност, изброените до момента опции са на доста достъпни цени. Истината е, че тя се определя най-вече от размера, а след това и прилежащите екстри, ако има такива. А ето ги и 4 от най-често продаваните огледала, за които ви споменахме, а сега ще видим в дейтали.

4 типа огледала за баня

  1. Както вече казахме, този тип шкафчета и етажерки за баня, с прилежащи огледала е изключително удобен при малки пространства. Сами знаете, че в такива ситуации, дори нещо дребно да не е прибрано на мясотото си, банята излежда разхвъряна и неподредена.
  2. Овалните огледала са чудесно попълнение, ако и останалите форми из банята ви са подбрани в същия стил и насоченост. В зависимост от идеята, при тях можете да добавите различна орнаментика, камъни или просто да ги оставите чисти и непринудени. Размерите също са от значение. Много хора се спрират на такъв тип огледало, но го монтират в коридор или друго помещение.
  3. Противно на всички очаквания, огледалата с лед осветление са на много достъпна цена. Тя може да се увеличи заедно с размера и с избора на екстри към него. Можете да добавите осветление освен в предната част на огледалото, така и по цялата дължина отстрани, така че да имате още по-голяма осветена площ, както и нагревател за огледало. Неговата цел е да го предпази от запотяване по време на душ, за да можете да го използвате, дори ако си вземате много гореща баня.
  4. Дървени рамки…или не точно. На много малко места все още произвеждат дървени рамки за огледала за баня. Те по-скоро са препоръчителни за помещения, далеч от влагата и водата. За баня най-подходящи в този смисъл са техните ПВЦ двойници. Те са подходящи за влажни помещения и не е проблем да се мокрят. Визуално, те наподобяват на масивно дърво, с цвят и форма по ваш избор, но са много по-щадящи. По този начин имате класичеко „дървено“ огледало, подчинено на новите технологии.

 

 

 

Подобни публикации

Как се рисува куче?

admin

ВИЦ НА ДЕНЯ

admin

4 идеи за оригинални подаръци за жена, с които няма да се затрудните по никакъв начин

king content
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .