Любопитно Мода

Различните видове сребърни обеци, които всяка жена трябва да притежава

Сребърни обеци СОМАХА

Предоставено от магазин за бижута СОМАХА

Предвид факта, че обеците стоят близо до лицето на жената, те са едни от първите бижута, които човек забелязва, когато се заговори с дама. Можем дори да кажем, че обеците са част от първото впечатление, което ще направи дамата с външния си вид. Поради това е особено важно обеците да бъдат избрани внимателно. Повечето жени имат предпочитания към цвета на благородния метал, колко тежи обецата, с какви камъни е и на какви дрехи би отивала. Разнообразието на тези бижута е огромно, така че ако още нямате модел, подходящ за важни събития, четете по-долу.

Кой тип сребърни обеци е подходящ за важните поводи в живота ви?

Малко са жените, които ще посетят официално събитие без бижута. Още по-малко пък ще предпочетат нещо различно от изискани сребърни обеци, когато трябва да присъстват някъде и да са облечени с елегантна рокля. Сребърните обеци са задължителен аксесоар за формално събитие, което изисква безкомпромисен външен вид. Винаги трябва да ги подбираме с внимание към детайлите, включително и тена на кожата и цвета на косата.

Съществува огромно разнообразие от модели, които можете да добавите към елегантната визия. Един от най-разпространените модели са дългите прави обеци, висящи надолу. Те издължават линията на врата и подчертават ключицата на дамата. Стоят прекрасно с прибрана коса и вечерен грим.

Капките обеци са подразделение на висящите модели. Те са основна част от всяка добре развита колекция бижута, защото добавят елемент на усет, без да прекаляват. Винаги, когато избирате сребърни бижута, гледайте дали са изработени тънки и нежни. Така ще имате елегантни обеци, подходящи за носене във всяка ситуация.

Други много обичани сребърни обеци са малки топчета или висулки, които са с изящна изработка и се комбинират лесно с всякакво деколте. Те подчертават очите на дамата и се грижат тя да изглежда деликатна и нежна.

Няма как да не споменем тук и обеците по дължина на ухото, които са част от последните модни трендове. Те подчертават екстравагантността на момичето и внасят акцент дори и в най-обикновените визии.

Сребърни обеци за специални поводи

Има благородни метали, които се носят по официални поводи и такива, които могат да се сложат и в ежедневието. Безспорно, среброто е подходящо и за двете. Него можете да го носите, когато сребърният цвят си подхожда с елегантната визия, както и в делничните дни, когато отивате в офиса или на обяд с приятелка.

Сребърните обеци, които са отрупани с множество камъни, са много добре приети по специални поводи. Те придават блясък на визията и допълват с атрактивност по начин, по който нито едно бижу без камъни, не би могло да го направи.

Капковидни сребърни обеци

Много подходящи за всякакви изискани тържества са капковидните обеци, които са по-широки в долната част и са обсипани със скъпоценни или полускъпоценни камъни. Те са останали от грегорианската епоха и придават античен привкус на всяка визия. Можете да ги срещнете и под наименованието крушовидни, защото долната им част напомня на плода круша.

Каквато и да е формата на обеците е много важно те да са ефектни, особено ако сте ги избрали, за да ви послужат за акцент. Най-лесно ще разберете, дали бижутата ви са достатъчно ефектни, когато чуете „Уау, какви красиви обеци имате“ от хората, покрай вас. Обеците за специални поводи трябва да са екстравагантни, празнични и красиви.

Сребърни обеци за ежедневно носене

В ежедневието най-често си позволяваме да слагаме изчистени като дизайн бижута, които не са твърде силен акцент. Те не са с твърде сложна форма и са без камъни или с много малко.

Среброто е ненатрапчив благороден метал, когато е изработен без излишни орнаменти. Независимо дали го носите на сребърни обеци или на непретенциозна, подчертаваща ръката ви, гривна, то ще е перфектното допълнение към вашата визия. Колко пъти сте се заглеждали именно по сребърните обеци на дамата, с която говорите. Сигурни сме, че това се е случвало, именно защото е носила добре изработени сребърни обеци.

Обеците халки пък са лесни за поставяне и отиват на всяко облекло. Те сякаш влизат и излизат от мода, но през последните няколко години си стоят упорито в ежедневната визия на голяма част от жените. Те могат да бъдат бохемски, модерни, елегантни, малки или големи. Големите модели са подходящи за късно вечер, докато малките за офис среда. Изобщо, ако имате измежду бижутата си няколко чифта сребърни обеци халки, то ще сте готови за почти всяка ситуация.

Как да съчетаете сребърните обеци с останалата част от облеклото си

Това е една от най-лесните задачи, когато сте решили да добавите сребърни обеци към вашата визия. Среброто си подхожда с черен цвят, с телесен, със синьо, с дънково, зелено и дори с червено. Формата на обеците може да подчертае деколтето, а тези от вас, които вече притежават 2-3 чифта сребърни обеци знаят, че те могат да бъдат в абсолютно всякаква форма.

Ако сте избрали дълги прави обеци, то тогава деколтето ви трябва да бъде максимално отворено. В случай, че сте заложили на големи и кръгли, то имате свободата да носите и по-малко деколте, дори поло блуза. При малките висулки, деколтето не е от голямо значение, защото те подчертават предимно скулите и очите на дамата, която ги носи.

Подобни публикации

НЕ СЕ СТРЯСКАИТЕ :) СТРАХОТНО И СМЕШНО ВИДЕО :)

admin

Бъдете оптимисти, дори когато късметът ви изневери

admin

Защо хълца бебето?

admin