Анализ Любопитно Полезно

Разберете какви сте според формата на устните си!

От древността китайците изучават човешкото лице и вярват, че устата е една от най-изразителните части от тялото на човека. Както поради речта, така и поради израженията, които правим. Прочетете кои са най-често срещаните форми по-долу и вижте какво казват устните ви за вас!

Днес нашите учени разкриват, че устните са не само изразителни, но и разкриват много елементи на нашия характер, как се държим в обществото и какви сме в отношенията си с другите. Устните ни, според учените, разкриват много елементи на нашия характер.

Плътни устниРавномерно и естествено запълнени нагоре и надолу, тези устни показват, че сте емоционални, със силен майчински инстинкт. Обикновено хората в тази форма, като Анджелина Джоли, крият вродено желание да защитят своите близки

Равномерно и естествено запълнените отгоре и отдолу устни показват, че сте емоционални и със силен майчински инстинкт. Обикновено хората с тази форма на устата, като Анджелина Джоли, имат присъщо желание да защитят своите близки.

Тяхната любяща и безкористна природа предполага, че те се грижат дълбоко за хората около тях и се радват да общуват. Те също обичат да имат затворен приятелски кръг и да поставят приятелството преди всичко.

Тънки устни Жените с тънки устни като Кирстен Дънст са обикновено самотни и плахи символи. Интровертираната им личност също предполага тяхната автономия.

Жените с тънки устни като Кирстен Дънст са обикновено самотни и плахи. Интровертираната им личност също предполага тяхната автономия.

Те нямат нищо против да останат сами и да се радват на своята независимост. Взаимоотношенията може да не са тяхната силна страна, но това не означава, че те не се справят добре с приятелите си. Те просто се нуждаят от някой с цели и интереси, за да запазят пламъка.

Устни, които са пълни в центъраЖените с центъра на устните си, като Chrissy Teigen, обичат да бъдат в центъра и обикновено са художествени естества

Жените с центъра на устните си, като Криси Тайгън, обичат да бъдат в центъра на внианието и обикновено са творчески натури.

Те предпочитат постоянно да има хора около тях и да бъдат душата на компанията. В техните взаимоотношения те често преувеличават, но преди всичко търсят развлечения и се стараят  да се възползват от всеки момент в пълна степен.

Устни с остър ъгълЖените с изпъкнали засводени устни, като Тейлър Суифт, се характеризират с креативност, а тази цифра предполага и бързо мислене, спонтанност и импулсивност.

Жените с изпъкнали извити устни, като Тейлър Суифт, се характеризират с това, че са творчески натури и обичат да се изразяват чрез изкуство. Те имат отлично самосъзнание и впечатляваща памет, която им помага да помнят хората и да поддържат много добри социални отношения.

Тази форма на устните също предполага бързо мислене, спонтанност и импулсивност, които често изненадват хората около тях.

Устни със закръглен ъгълУстни с кръгъл лък на любовта, като Аманда Сейфрид, покажете състрадателен и любезен човек, който винаги мисли около тях

Тази форма на устните, като на Аманда Сейфрид, говори за състрадателен и любезен човек.

Тяхната чувствителна природа може да ги направи лесно раздразниелни при несправедливост или нещастие. Те винаги мислят за другите и им помагат при всяка възможност.

Устни с неопределен ъгълВъпреки че хората с неопределена дъга, като Джулия Робъртс, са особено отговорни и надеждни, те понякога са твърде трудоемки, без да поставят емоционални граници.

Въпреки че хората с неопределен ъгъл на устните, като Джулия Робъртс, са особено отговорни и надеждни, те понякога нямат емоционални ограничения.

Прекомерната им щедрост понякога ги кара да пренебрегват самите себе си. Те са много добри в решаването на проблемите и организират времето си с голяма ефективност.

Това може да е добре за тяхната работа, но това да не се харесва на близките им.

Симетрични устниОформянето на пластмаса върху устните обикновено се счита за компонент на взискателни и егоистични хора, докато степента на подкрепа казва, че е равна на това колко удоволствие се търси в живота му и в драмата му

Жените с “обикновени” устни, като Ема Стоун, които не са нито пълни, нито тънки, обикновено са балансирани и могат да направят всичко.

Логиката и острото възприемане на нещата, които обикновено ги характеризират, заедно с това, че са добри слушатели, са техните силни страни.

Те вдъхновяват уважение и самоконтрол, като същевременно обичат да се смеят. Тези жени обикновено са открити, когато се чувстват комфортно. В техните взаимоотношения те не са никак претенциозни и повърхностни, а търсят по-дълбоки отношения със своя партньор.Жените със симетрични устни, като Ема Стоун, които не са нито пълни, нито тънки, обикновено са балансирани жени, които могат да правят всичко

Устни, корегирани с пластична хирургия

Според китайски експерти, които “анализират” човек според лицето му, промяната на характеристиките ви е като да се намесвате в съдбата си, като промените пътя, който трябва да следвате.

Този възглед се основава на факта, че всяка характеристика на нашата физика представлява елемент на нашата личност, така че промяната води до разпадане на естествената цялонс и до дисбаланс.

Оформянето на синтетични субстанции върху устните обикновено се счита за черта на взискателните и егоистични хора, докато степента на запазване на естественост, показва, че този човек е удовлетворен от живота си и не търси допълнителна драма в отношенията с другия пол.

Подобни публикации

Защо играчите харесват Palms Bet?

admin

КОИ СА БАНДЕРОВЦИТЕ ?

admin

Топ 10 невероятни животни, които са изчезнали! (ВИДЕО)

admin