Полезно

Популярни естетични процедури, които променят вида ви мигновено

В съвременният свят, в който естетичната медицина е толкова модерна и усъвършенствана, под влиянието на технологичния напредък и непрестанните проучвания, изследвания и проучвания в сферата на дерматологията, все по-постижимо е да се постигне бързо и ефективно подобряване на външния вид.

Това е и причината все повече хора да се стремят точно към това. Сред най-популярните процедури, които предлагат мигновени резултати и да накарат лицето ви да изглежда озарено и подмладено,, са поставянето на филъри и мезотерапия. Тези техники могат да трансформират вашия вид в рамките на няколко минути, като осигуряват дълготрайни и забележими подобрения.

Научете повече за тях от екипа на дерматологична клиника Dermal Lase Center.

Поставяне на филъри – мигновени резултати и промяна на вида

Филърите са сред най-използваните средства за корекцията на визията в козметичната индустрия и основно се използват за постигане на по-младежки и свеж вид. Те се характеризират като гелообразно вещество което се инжектира подкожно. Най-често веществото, което се инжектира, се базира на хиалуронова киселина.

Филърите могат да се използват с различни предназначения, като:

  • уголемяване на устните – увеличаването на обема на устните и очертаването на ясен контур е най-често срещаната причина за извършване на процедурата. Съвременните филъри са естествени, почти неразличими, особено ако се спазват натуралните пропорции на лицето;
  • запълване на дълбоки бръчки – филърите са отличен вариант да прикриете следите на възрастта и да се отървете от дълбоките бръчки;
  • подобряване на контурите на лицето и възстановяване на обема в области като скули и брадичка.

Ефектът от тяхното приложение е видим веднага след процедурата, като резултатите могат да продължат от шест месеца до две години, в зависимост от типа на филъра, кожата и други персонални фактори.

Предимства на мезотерапията като средство за бърза промяна на вида

Мезотерапията се определя като популярна и ефективна процедура, която служи за подмладяване и регенерация на кожата. Извършва се чрез употребата на микроинжекции с витамини, минерали, антиоксиданти и други активни вещества.

Тази процедура е идеална за подобряване на хидратацията, еластичността и тонуса на кожата. Мезотерапията също така стимулира колагеновата и еластиновата продукция, което води до намаляване на фините линии и бръчки. Процедурата се характеризира с множество предимства,  сред които се определят и бързото действие, видимите резултати, минималните рискове от странични ефекти и възможност за персонализиране на веществата, които биват инжектирани, според специфичните нужди на конкретния човек.

Подобни публикации

Основни цели на стандарт ИСО 9001

admin

Как да направите добро първо впечатление?

admin

Fungozal – Указания за употреба, мнения, цена, Фунгозал

admin