Развлечения

Нови филми през тази година от жанра на ужасите

 

нови-филми-ужасГотови ли сте да ви настръхне косата  от новите филми, които ви очакват? Определено има какво страшно да видите, не си мислете, че ще се смеете.

Започваме с една класика – Пришълецът – Ковенант“

Ако някой от вас не се е досетил, това е продължение на Пришълецът срещу хищникът. Време е отново да видим какво може да направи извънземното. Група учени попаднали на друга планета се натъкват на яйцата от извънземно, естествено без да знаят какви са. Едно от тях или няколко са се излюпили и дори са ги последвали на борда.

Само въпрос на време е да видим в тези нови филми и техните трейлъри, дали ще си заслужават гледането. Преди време този филм беше наистина голям успех, защото нямаше нищо друго като него, но сега киното е съвсем различно и дали само славата на добър филм, ще е достатъчна?

Искате нови филми под водата? „47 метра надолу“ е вашето заглавие.

Две момичета, които са на гмуркане с акули, ще преживеят най-големият си кошмар. Вероятно вече сте се сетили, че ще бъдат изядени от акулите – познахте. Докато са в клетката във водата и около тях плуват акули, въжетата се късат и двете момичета се озовават на 47 метра под водата. Има кислородни бутилки, не се плашете, но гладните акули около тях не са за подценяване.

Една ще успее да се спаси, другата ще бъде изядена, големият въпрос, които всеки видял трейлъра си задава е – защо никой не идва да им помогне?

 

„Култът на Чъки“.

Спомняте ли си онази кукла, която беше обсебена от убиец? Сега ще видите нов филм и за нея. Дори предполагаме, че няма да е само един. Историята обаче на този филм е много неясна. Много нови филми имат така наречените „тийзър трейлъри“. Вече може да намерите и пълният трейлър, но от това което видяхме ние, не бяхме впечатлени. Същите убийства, същите ужаси, само куклата вероятно ще тръгне след внуците или децата на първите си жертви.

Нищо не се знае с тази кукла, но ако преди години ви беше любима, сега е времето да си върнете спомените и кошмарите с нея.

В духа на кукленото шоу, последното ни заглавие за нови филми от жанра на ужасите е „Анабел 2“.

Искате още една страшна кукла – ето я! Тук е много по-пара-нормално от Чъки и всява повече страх в хората. Нейната история е много по-стара от тази на Чъки и духът, който я обитава е доста по-добре замислен и по-правдоподобен. Ако сте любители на пара-нормалното, това е заглавието за вас.

Подобни публикации

Когато се изкъпете и някой ви погоди номер :) :)

admin

Невероятно смешно клипче! Гледайте!

admin

Поливане и грижа за моравата

gri123
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .