Любопитно

Часовникът като аксесоар – хит в стила на съвременния мъж

Мъжки часовник

Мъжкото съсловие претърпява големи промени от десетилетия насам. Те са предопределени не само от изискванията и потребностите на жените, но и от динамиката на заобикалящия ни свят. Най–силните са създадени да оцеляват, но кавалерското отношение, безупречният външен вид и почтеността се оказват все по–тачени. И когато говорим за това как трябва да изглежда един мъж, не можем да пропуснем едни от важните детайли – съвременни часовници за мъже.

На какви изисквания да подчиним стила си?

Правилното решение в случая е да следвате вашите собствени нагласи. Инстинктът, възпитанието и средата често пъти са определящи за държанието и външния вид на мъжа. Но визията никога не трябва да остава на заден план. Ето няколко трика, с които ще си спечелите обожанието на околните:

  • И най–изисканият тоалет ще се превърне в пълен провал, ако не е по мярка

  Избирайте точния размер и по възможност модел, който подчертава силните ви страни. Не прекалявайте с цветовете. Целта не е да се забелязвате от километри, а да бъдете в центъра на малка компания.

  • Смачканите дрехи и изцапаните обувки могат да са най–големият ви враг

Не допускайте тези подробности да съсипят цялото впечатление и да създадат погрешно мнение за вас, което трудно може да бъде променено.

  • Точните аксесоари за всеки тоалет

Ако се затруднявате в избора им има абсолютно безпогрешен начин за това. Часовникът си подхожда с всичко. Подборът на такъв не винаги е лесен при наличието на такова разнообразие от маркови и качествени продукти.

Обърнете специално внимание както на механизма и циферблата, така и на дизайна. На пръв поглед повечето си приличат, но при задълбочено анализиране ще установите малките разлики, които превръщат всеки продукт в уникат.

Едноцветни, шарени, с естествени материали или по–спортно излъчване, при внимателно вглеждане ще усетите кое ви влече. Съобразете избора си не само с ежедневието, но и с хобитата си. Ако имате възможност, подберете няколко часовника, които точно ще завършват желаната визия в различните моменти от вашия живот.

Начинът на работа на един часовник е определящ за вашия избор. Стрелките не просто се движат. Това е механизъм, който казва всичко. Едни от най–добрите са създали с право своето име и се радват на заслужено място в сърцата на своите почитатели.

Именно типът механизъм е в основата на всеки часовник. Някои от най–често срещаните видове са кварцови, механични и автоматични. Първите са разработени от световно известната компания Seiko. С това се поставя началото на ръчните часовници с батерия. 

Основното за механичните е задвижването чрез пружина. За целта тя трябва да се навива периодично. Те са едни от най–точните часовници. Надеждността им е пословична. Ако работите внимателно с тях, те биха могли да ви служат цял живот.

Що се отнася до автоматичните часовници, те също са снабдени с пружина, но тя не се навива ръчно. Това се случва автоматично от движението на ръката и колкото повече ги носите, толкова повече ще работят. Лесно, нали?!

Подобни публикации

Нова порция смях :)

admin

ОБЪРНИ СЕ И ВИЖ КАКВО ИМА ЗАД ТЕБ :)

admin

Деца се забавляват във водата :)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .