За Дома

Матраците Тед от мемори пяна

Матрак Тед е изработен от комбинация от пяна с памет (memory foam) и поддържаща пяна. Пяната с памет е материал, който реагира на топлината и теглото на тялото, като се адаптира към формата и тежестта му. Това осигурява комфорт и подкрепа за тялото по време на сън, като намалява налягането върху точките на контакт с матрака.

Поддържащата пяна в матрака Тед служи за подкрепа на тялото и предотвратява прекалено потапяне в матрака. Комбинацията от пяната с памет и поддържащата пяна осигурява оптимална подкрепа и комфорт за тялото по време на сън.

Всички познаваме удивителното усещане да лежите върху матрак с мемори пяна – но какво точно ги кара да се чувстват сякаш се реем в облак? Матраците с мемори пяна са невероятно популярни, защото материалите се прилепват към тялото, създавайки комфортна среда, която насърчава дълбокия сън. Имаме всичко, което трябва да знаете за матраците с мемори пяна, по-долу.

От какво се прави мемори пяната?

Мемори пяната е направена от вещество, наречено вискоеластична пяна. Вискоеластични материали, като вискоеластична пяна, се държат като течност и твърд материал, които имат зависимо от времето напрежение.

Така че, когато скочите върху удобния си матрак с мемори пяна след дълъг ден и той веднага ви прегръща – това е естествената реакция на вискоеластичния материал вътре. Когато се събудите след така необходимия си разкрасителен сън, леглото ще възвърне първоначалната си форма. Просто казано: мемори пяната ще се адаптира към топлината и налягането на тялото и ще се върне към нормалното в момента, в който скочите от леглото сутрин.

Матраците TED с мемори пяна са направени с пяна с висока плътност и добавки от въглен, които позволяват температурата на пяната да остане неутрална, докато спите. Не само ще останете прохладни през цялата нощ, но вливаните GEL частици ще поддържат естествената извивка на гръбнака ви.

Какви са предимствата на мемори пяната?

Матраците от мемори пяна са популярни, защото не са универсален вид матрак. Вие и вашият партньор може да имате напълно различни преживявания с един и същи матрак, защото няма двама души с едно и също тяло.

Вискоеластичните материали ще прегърнат естествената извивка на тялото ви, като същевременно ще прегърнат естествената извивка на партньора ви от другата страна на леглото – което го прави уникално изживяване и за двамата спящи.

Четирите най-добри предимства на матраците с мемори пяна по-долу:

  • Спете спокойно: Плътността на пяната ви позволява да бъдете в собствения си малък свят, докато спите – може би единственото време от деня, в което партньорът ви не може да ви дразни.
  • Помага при болки в гърба: Мемори пяната е наистина полезна за тези, които имат болки в гърба. Пяната ще поддържа естествената извивка на гръбначния ви стълб, така че тези матраци са създадени по същество за вас.
  • Вашето здраве ще се подобри: Ако се борите с алергии, мемори пяната не само ще подкрепи гърба ви, но и ще подкрепи цялостното ви здраве. Матраците TED от мемори пяна са изработени от хипоалергенни материали, така че няма да се налага да се притеснявате за образуване на прах или мухъл вътре в матрака ви.
  • Поддържайте хладно през цялата нощ: Мемори пяната е изградена от дишащи слоеве, създавайки хладна и релаксираща среда през цялата нощ, което означава, че няма да се събудите, ако ви е твърде горещо – или прекалено студено.

Матракът Тед има отделящ и перален калъф, който улеснява почистването и поддържането на хигиената на матрака. Компанията предлага и 100-дневна безплатна проба, за да се уверите, че матракът е подходящ за вас.

Ако търсите матрак с мемори пяна, вие сте попаднали на правилното място. Матраците ТЕД с мемори пяна ще ви покажат какво сте пропускали!  Спрете да мечтаете за друг матрак – най-добрият сън в живота ви ви очаква!

Подобни публикации

Съвети за подобряване на почвата

gri123

Как да изберем удобен тиган?

admin

Правилно обновяване на банята и тоалетната

admin