Мода

Макси дънки за едри жени – основни препоръки за избор

Всяка жена има поне един чифт дънки в гардероба си. В тези удобни панталони, изработени от плътна материя, отиваме на работа, на среща и в ресторант, нощен клуб и на разходка в парка. И ако параметрите на фигурата ви не отговарят на моделните, това изобщо не означава, че ще трябва да се откажете от такова удобно и универсално допълнение към гардероба си.

Макси дънки за жени

Дънките са съществен елемент в гардероба на съвременните модерни жени. Такава дреха е универсална и подхожда добре в различните стилове. Всякакви модели дънки големи размери, перфектно регулират фигурата и балансират силуета.

Вталените модели дънки перфектно подчертават дългите крака. И, така, за да направите изображението си стилно, от полза ще са ви моделите дънки с права кройка. Дори да се спрете на модел разкъсани дънки, това ще добави оригиналност към изображението и ще създаде по-модерно и младежко излъчване.

Как да изберем макси дънки големи размери?

За да постигнете хармоничен вид, спрете се на деним, според вашия тип тяло.

Високите дами трябва да избират сини дънки с висока талия. Те визуално са правят линията на бедрата по-грациозна.

За ниските жени с макси форми, изрязаните модели, дълги до глезена, в сини тонове са идеални. Такъв модел визуално ще направи по-високи и по-слаби. Ако имате широки бедра и оформено коремче, изберете дънки с права кройка и висока талия. Те не се фокусират върху бедрата и прикриват успешно пълните крака.

Не забравяйте, че за засуканите дами, моделите дънки с ниска талия не са подходящи. Те се фокусират, върху кръста и затова пълните жени трябва да откажат от тях.

С какво да комбинирате макси дънки

За да бъде изображението ви хармонично, струва си да изберете правилните дрехи за модно облекло. Ето, как да направите това:

Изберете чифт светлосини дънки и червен блейзър. Това ще придаде повече смелост и стил на визията ви. Завършете всичко това със или сандали на ток. В комбинацията с копринена блуза, денимът ще направи изображението ви женствено и романтично.

За, жените след 40 годишна възраст е добре в ежедневния стил да добавят блузите и свободно падащи тениски. Това ще скрие недостатъците на фигурата, както и ще подчертае достойнствата им. Подобна комбинация ще направи тоалета стилен и неустоим.

Дънки от колекция loveyourcurvy.com

Макси дънките на известни марки са добри, защото моделите им са проектирани специално за дами с пълни форми.

Подобни публикации

Тенденции в мъжките тениски

admin

Как да подберем подходящи дрехи на детето за училище

adminche

Откъде започва модата на брошките?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .