Бизнес

Кънтри стил в дрехите

Кънтри стила  произхожда от САЩ или по-скоро от Дивия Запад и за дълго време от съществуването си не се е променил. Каубойският стил се различава не само по удобство и практичност, но и като изразителни модели.

Външният стил на кънтри стила определя природните условия. Основното изискване за този вид облекло е практичността. В американските прерии често бушуват прахови бури, което е провокирало нуждата от носенето на шалчета. Шапките с широка периферия защитават от слънцето, а високите ботуши и дънки са незаменими за езда. Предпочитание се дава на природните дишаща материя и продукти, произведени от велур и кожа. Днес лепенките вече са елемент на декорация, както и слънчевите очила, без които не може модата: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/слънчевите-очила-аксесоар-от-първа-не.

Яркият пример за стил в страната е карирана риза. Исторически е носена само от практически съображения: такава риза прекрасно маскира мръсотията. За гардероб от времето на жените се характеризира с дълги поли с волани, блузи с буфан на ръкавите, обикновено бели, украсени с бродерия и обшити. На краката се носят високи обувки ботуши. Всичко това има леко модернизирана форма може да се намери на съвременните модни подиуми.

Кънтри стилът в съвременния свят

Днес, за да се създаде един образ в стила на САЩ страната достатъчно е се съчетаят съвременните модели на пробите това време, най-важното в този случай да не прекалявайте и да носите не са на маскарад. Основното облекло за кънтри стила са дънките. Момичетата също носят дълги поли. Рокли, блузи, жилетки в кънтри стил са свободни и просторни, носенето им е удоволствие. Материалите са памук, лен, вълна. Облеклото често е украсено с разнообразие от етнически орнаменти, което създава специален чар, както и бижута, фринтова дантела.

За моделите в стила на Кънтри пастелните цветове са характерни, най-често срещаните цветове са кафяви, бежови, сиви. Жените в модата трябва да обърнат внимание на сандали или обувки с ниска пета с връзки или каишки. Основният принцип на стил Кънтри е простота и естественост.

Къде можете да отидете в кънтри дрехи

Разбира се, не е подходящ за бизнес срещи. Най-успешно той изглежда в неформална атмосфера, например извън града в природата. Ако имате нужда от вечерна екипировка, изображението в стила на страната няма да е много подходящо. По-добре е да изберете нещо по-елегантно. Широка селекция от вечерни рокли е представена в онлайн магазини. Ето и малко за избора: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/601-dve-dumi-za-izborite. Миниатюрни рокли за млади красавици, както и дълги вечерни рокли с големи размери за луксозни дами – всичко това можете да намерите в нашия каталог! Ако се интересувате от женското облекло в стил Кънтри, в този случай можем също да намерите нещо интересно!

Източник: https://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2020/10/22/4-modni-tendencii-na-koito-da-obyrnete-vnimanie-prez-esenta-na-2020-godina.466871

Подобни публикации

4-те основни явления, определящи бъдещето на световната икономика

admin

Как да почистите вашия лаптоп от прах

admin

Разход на пелети за отопление на жилището

admin1
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .