Любопитно

Колко важен е броят на линиите в онлайн слот машината?

Печелившите линии на слот машината могат да се движат в различни посоки. В някои игри можете да изберете броя на линиите (10, 20, 40 печеливши линии, че дори и повече), които искате да използвате. При останалите ще трябва да експериментирате с всяка от тях. Тези линии са от решаващо значение за постигането на значителна печалба, въпреки че правилата могат да се променят.

Дали броят на линиите ще окаже влияние върху играта е едно от запитванията на хората относно онлайн слотовете. Отговорът е труден, защото много фактори влияят на шансовете Ви за печалба. Но за да Ви помогнем да разработите силна слот стратегия, е изключително важно да научите всичко, което можете.

Какво прави една линия

Ако се интересувате, ето кратко обяснение на това как функционират линиите на слот машината:

  1. Ще има линия отляво надясно. Всеки от барабаните ще има по един символ, покрит от нея.
  2. Не е задължително всеки барабан да бъде пресечен от линията по права линия. Тя може да се движи през барабаните както нагоре, така и надолу. Преди да играете, можете да проверите инструкциите на слот машината, за да видите кои линии са валидни.
  3. За да получите печалба, ще трябва да поставите поне няколко от същите символи или други задължителни символи на една и съща печеливша линия. Освен това, за да спечелите, тази линия трябва да е активна.
  4. Линията се изплаща отляво надясно в повечето игри. Тя се движи надясно, след като започне от първия барабан вляво.

Всички слотове се придържат към тези правила. Въпреки че някои детайли могат да се различават при различните машини, можете да очаквате, че тези насоки ще се прилагат последователно.

Променливи или фиксирани печеливши линии?

Имате възможност да изберете фиксиран или променлив брой линии на Вашия слот. При фиксирано оформление от Вас се изисква да играете на определен брой линии на слот.

При променливите, можете да избирате броя на линиите, което ще се отрази на това колко ще заложите на едно завъртане.

По-добре ли е да имате повече линии?

Може би смятате, че като активирате повече линии на 40 linii ротативки, шансовете Ви за печалба се увеличават. Това обаче не винаги е така. В зависимост от линиите, които използвате, програмата на генератора на случайни числа в слот машината може да промени правилата.

Не забравяйте, че използването на повече линии ще увеличи цената на единичния залог. Ако уцелите няколко печеливши линии в едно завъртане, може да получите значителна печалба. Дори и при това положение все още правите значителен залог. Има случаи, когато сумата, която печелите, е по-малка от общия залог, който сте направили.

Една игра може да има по-малко общи разходи, ако има по-малко линии. Например, класическият слот автомат с една линия може да има няколко символа на всеки барабан. Но начинът, по който се решава всяко завъртане, все пак се определя от генератора на случайни числа.

Какво да кажем за игрите без линии?

Множество казина предлагат и игри без линии. Играта на слот машина без линии е с конвенционално оформление. На екрана може да има пет барабана и три реда, но не и линии. Всеки символ всъщност е скатер символ.

Тези игри без линии се рекламират като предлагащи 243 или 1024 различни начина за печалба. Сумата варира в зависимост от разположението на символите на екрана. Въпреки че все пак може да получите значителна печалба, това не увеличава непременно вероятността да успеете.

Печеливши стандарти

Броят на линиите, които трябва да изиграете, за да имате право на джакпоти, бонус игри и други функции, може да варира в зависимост от машината.

За да се класирате за определени игри, може да се наложи да заложите максимална сума пари. Тези точки убеждават играчите да залагат повече пари за едно завъртане, въпреки че не увеличават шансовете на играча за евентуална по-голяма печалба.

Подгответе се добре

Проверката на линиите на играта, преди да започнете да играете, е най-добрият начин на действие, когато играете на онлайн слот машина. Обърнете внимание на няколко забележителни детайла:

– Броят на линиите на слота.

– Каква е цената за игра на всяка линия?

– Възможно ли е да изберете кои от тях искате да използвате?

– Има ли някакви уникални правила, отнасящи се до тези линии? Сред тях са тези, които позволяват изплащане на суми отдясно наляво или отляво надясно.

– Докъде се простират печелившите линии? Би трябвало да можете да разберете това от таблицата за изплащане на слота. Освен това, ако промените броя на линиите, с които ще играете при едно завъртане, може да забележите това.

– Някои от функциите на играта достъпни ли са само ако играете с всички линии?

Разходите за игра с някои или с всички линии са най-важният фактор, който трябва да вземете предвид. Трябва да определите общия си разход въз основа на линиите и съответните им стойности. Ако знаете стойността на всяка линия, ще Ви е по-лесно да се вместите в лимита на разходите си.

Предразсъдъците са неефективни

Има още едно нещо, което трябва да се вземе предвид по отношение на линиите на слот машините. Играчите, които залагат повече или по-малко, няма да бъдат третирани по различен начин от слот машината. Всеки път, когато слот машината се завърти, програмата на генератора на случайни числа генерира различен набор от резултати. Тя не взема под внимание колко монети или линии използвате по време на завъртането.

Най-общо казано, поставянето на повече залози увеличава вероятността да спечелите. Това обаче не означава, че трябва да разчитате единствено на коефициентите, за да определите шансовете си за печалба.

Дори когато правят по-малки залози, хората понякога получават значителни печалби. Независимо от това колко линии залагате на слот машина, резултатът винаги е случаен.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Подобни публикации

От момичета до момчета: историята на еднояйчните близнаци Джак и Джейс Граф (Видео)

admin

Забавно видео със затворена стъклена врата

admin

Разберете дали сте самоуверени или несигурни с този психологически тест

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .