Любопитно

Кои Са “Убийците” на Мъжкото Либидо?

Либидото е една от най-големите мистерии в човешкото тяло. Знае се, кои полови хормони му влияят най-силно. Както и че сложното взаимодействие между различните химични елементи в мозъка определят силата на сексуалното привличане между отделните индивиди. Но въпроса, като “Как точно се случва сексуалното и романтично влечение?” и “Какви са конкретните правила на привличането?”, все още чакат своя отговор. А науката не е способна да ги даде. Мъжете и жените нерядко се обръщат към различни био-козметични средства за подобряване на качеството на сексуалния живот и повече взаимна наслада в леглото. Пазарът предлага богато изобилие от такива. Сред най-продаваните от тях е гелът със съдържание на аминокиселини и протеини за по-добра продължителност на акта MaxiSize.

Хората не винаги са в настроение за интимност. И това не се дължи на липсата на привличане или проблем във връзката. Редица фактори, могат да засилят или успокоят либидото и възбудата. Сред тях попадат умората, неправилната диета, прекомерното количество стрес и децата. Смяната на сезоните също може да бъде повод за временно намаляване на честотата на споделянето на ласки. Не бива да забравяме, че редовните профилактични прегледи при уролог или гинеколог също са от значение. Липсата на желание за креватна гимнастика може да е симптом на проблеми с простатата или друг вид сексуална или еректилна дисфункция. Затова и не страдайте от излишни притеснения, които нямат място в едно развито общество и свободно съзнание през 21-ви век.

Разберете как да подсилите либидото с натурални методи в статията по-долу.

Ниското Либидо – Когато Не Е Просто Липса на Привличане!

Обстоятелствата, които “убиват” записаното в генетичния ни код желание за интимен контакт, могат да бъдат повече от една. Заниженото либидо невинаги е признак за угасване на страстта в една връзка. То може да бъде отдадено на съвсем банални фактори и обстоятелства. Двойките, отскоро сдобили се с пеленаче или имащи малки деца, изпитват затруднения балансирано да разпределят нужните грижи и внимание. Умората често ги застига неподготвени и заспиват още преди децата си, дори без да се замислят за физически контакт с партньора.

Поводите за липсата на искра в пожара на човешките взаимоотношения са повече от банални, като моментен лош дъх или мирис. Не забравяйте, че възбудата и кулминацията на акта винаги се случват първо в мозъка, който изпраща сигнал на тялото. Ако искате да постигнете пълна взаимна наслада от акта, трябва първо да стимулирате него.

По-долу са описани най-честите причини за липсата на сексуално желание:

  • Хронична умора, недоспиване и невъзможност за истинска релаксация;
  • Прекаляване с медикаменти (антидепресанти и контрацептиви) или алкохол;
  • Вътрешни психо-сексуални задръжки и притеснения;
  • Стрес, тревожно разстройство и преминаване в бърнаут-режим;
  • Хормонални промени, свързани с възрастта;
  • Високо кръвно налягане (хипертония);
  • Затлъстяване, неправилна диета и диабет;

Консумирайте между 5 и 9 Плода и Зеленчука Всеки Ден за По-Силно Желание!

Неприродосъобразният хранителен режим е сред най-честите причини за появата на проблемно либидо. Не, защото ни прави по-малко привлекателни. Народът, все пак, е казал, че за всеки влак си има пътници. Това е абсолютно вярно. Но наличието на излишни мазнини и калории ни кара да не сме толкова физически активни, колкото по принцип. А това води до забавянето на метаболизма и заниженото производство на полови хормони. Съответно, и до липса на възбуда и недобра издръжливост. Поддържайки се в добра форма, вие не само ще имате хубаво самочувствие и ще сте по-уверени в леглото. Така опазвате и здравето си, намалявайки вероятността от сърдечно-съдово заболяване и диабет тип 2.

Масажът – Чудесен Метод за Разбуждане на Страстта и Сближаване!

Способите на масажа спомагат не просто за отпускане на тялото и ума. Те могат да се превърнат в ритуал на сближаване и опознаване на тялото на другия. А също и в начин за изживяване на задоволителна любовна игра, добра продължителност и взаимна наслада.

Запазете Страстта Жива на Всяка Цена!

Направете всичко възможно да противодействате на сексуалната апатия. Определете си специален ден от седмицата, в който да се отдавате на ласки с партньора. Не оставяйте на сивотата на ежедневието и рутината да се превърнат в пречка за постигането на взаимна интимна наслада. Противодействайте на това с различни средства и методи. Добър продукт за подобряване на качеството на сексуалния живот е гелът с био-формула за постигане на сексуална хармония МаксиСайз. Можете да опитате и да си уговорите фиксирана среща за любовни приключения, която да пасва на седмичния ви график. Може да не звучи романтично, но статистиките сочат, че е повече от успешен способ. Особено за поддържането на разбирателство във всеки един аспект на връзката.

Подобни публикации

Мечe от рози е истинска тенденция за 2021!

admin

Забавно видео с момичета и скрита камера

admin

Съветите на Nostrabet за отговорно залагане

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .