Анализ Полезно

Как се вербуват хора?

Трикове за да ви харесват повече и да изглеждате очарователни в очите на хората

Всички бихме могли да използваме малко помощ, за да научим как да бъдем по-приятни и по-обаятелни за останалите!

С малко самоподготовка – четене на книги, онлайн курсове, видеоклипове в YouTube и т.н. , можете да се превърнете в човек, който маневрира умело, така че да се хареса на всички. Запомнете, че винаги усмихнатото лице е по-харесвано от сериозното.

Figure3.6

 

 

Независимо дали сте в разговор за продажби, първа среща или интервю за работа, малко повече самостоятелна работа върху вашия начин на говорене, реакции и невербално участие (поведението на тялото) в разговор, може да се научите как да превърнете непознатите в приятели.

December 1964: Johnny Carson, star of NBC's 'Tonight' show, one of the channel's flagship, colour programmes. (Photo by Keystone Features/Getty Images)

Трите основни неща, които правим, когато се приближим към някой, който сигнализира, че не сме заплаха, е повдигането на веждите, леко накланяне на главата и усмивка.

Тази материя разглежда стратегиите за влияние, привличане и спечелване на хората (как се вербуват хората).изтеглен файл (3)

Препоръчваме ви да гледате тези две видия на английски език, свързани с темата. Те са свързани и с това как се вербува агент, тъй като съдържанието в тях е дело на персонирани агенти от тайните служи на САЩ.

Как да станете по-приятни?

10 трика от бивш агент на ФБР, с които да станете 200% привлекателни

Подобни публикации

Какви цветя могат да се отглеждат в оранжерии

admin

Наем на водоноска? Полезна информация за компании и частни лица

admin

Важността на дрехите за безопаснота при високите скорости

admin