Полезно Развлечения Свят

Как да се обличате при пътуване в различни страни

Какво да носите при пътуване и какво не? Как да не гледате абсурдно на самолет до Индия и да не бъдете вулгарни на летището в Дубай? Това е време, да разтоварите куфара си и да се отървете от това, което отдавна е на мода в страната, където и да отидете на почивка!
Европа
През този сезон дизайнерите ни се наслаждават на яркостта и соковете на всички видове цветове! В европейската мода се наблюдават простотата и естествеността – от една страна, комбинация от различни стилове – от друга. Чувствайте се свободни да използвате наситени червени, сини, зелени, жълти цветове и забравете за мрачните нюанси. В самолет е подходящо да се носят свободно рокля с щампа и игрива чанта под формата на плодове или зрели плодове. Обувките трябва да са в съчетание с удобен клин или мокасини. За разходка, изберете блуза тип жилетка прегърни мев червено и с висока талия панталони. За ресторант – рокля без излишни подробности, и във всеки случай, не стегнат, не провокативен, не причинява проблеми модел. Не носете къси шорти и отворена блуза, ако летите до / през Германия. Няма да позволят, нито в страната, дори и да летите транзит.

Америка
Американските момичета се различават от руснаците, тъй като най-напред избират удобни дрехи, понякога дори в ущърб на себе си. За самолет, изберете удобни панталони с ревери, бели маратонки, и, разбира се, бейзболна шапка в стила на Риана. За токчета, в общественият транспорт е смешно и нелепо да се говори.
Обединени арабски емирства
Всеки знае за забраната в арабските страни на прозрачни и открити дрехи по религиозни причини – важно е да се спазват тези правила. В допълнение, трябва да се отбележи, че затварянето на дрехите ще ви отведе този път към леки естествени материи, защото в емирствата е непоносимо горещо. На летището е задължително да имате копринен шал на главата и големи очила.
Дрехи за пътуване е по-добре да изберете в светли или много тъмни монохромни нюанси. Това ще помогне да не се привлича вниманието както на горещите мъже, така и на служителите на летището. Вечер приветствайте всички бляскави и марки: диамантите, високи токчета, скъпи чанти – по всяко време.

Индия

Отивате в Индия, не забравяйте, че трябва малко да скриете ръцете и краката да бъдат защитени от любопитни очи. Една свободна памучна риза и леки панталони правят идеалния тоалет за в самолета. За всеки ден изберете многоцветен плат и многопластово облекло с древни символи и тотемни модели. В ресторанта носете дълъг копринен туника с гамаши, или  няма да се объркате. Обувките трябва да бъдат удобни и отворени – например кожени сандали, които могат да бъдат закупени евтино на място. Не бива да се носят скъпи бижута – със сигурност ще привлекат крадци и мошеници, а вие отнеме само неудобство. Дългите обеци и блестящи шалове са активно носени от индийските момичета и са много по-подходящи.

Африка
Облеклото в стил армия просто не е безопасно – може да ви вземат за бракониери или бандити и да ви изпратят под арест или по-лошо. На разходка уместни са пластовете дрехи, защото температурата е много променлива, а и да не забравяме за насекомите. От платове изберете естествените материи. Не носете “животински” отпечатъци. Те са подходящи само за сафари.

Подобни публикации

Как да изберем трапезна вода за бъдем по-здрави

admin1

Време е за малко смях! Невероятен номер – не го пропускайте!

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .