Любопитно Обща категория Полезно Развлечения

Как да се обличате, за да привлечете късмет?

Научете се да избирте цвета на дрехите според дните от седмицата. Ето как да се обличаште, за да привлечете късмет!
Цветът влияе върху енергията на човека, така че към избора на цвят следва да се подхожда отговорно. Използвайки определени цветове, можете да привличате късмет всеки ден.
Благодарение на астрологията е лесно да изберете гардероб с определени цветове за цялата седмица. Изборът на нюансите на дрехите зависи от планетите.
Понеделник
Покровителят на този ден е Луната, така че може да се спрете на тъкани със сребрист, млечно бял или жълтеникав оттенък. За да разберете какви дрехи да носите, можете да използвате вътрешното си усещане. Представете си красива луна в нощното небе. То може да бъде наситно жълто, сметаново, червеникаво или благородна слонова кост.
Вторник
Във вторник енергията на войнствения Марс събужда страстта и активността. Цветовете на този ден могат да бъдат богати червени, кървави и лилави. Можете да комбинирате нюанси на розово, червено, пурпурно и дори кафяво. Неустоимият външен вид ще бъде създаден, за да спечелите късмета на своя страна не само в бизнес средата, но и в личния си живот. Тези, които търсят второто, във вторник могат да се възползват от ярки цветове, за да привлекат любовта.
Сряда
В сряда Меркурий помага личността да се тренира, да търси информация и й дава кураж за публично говорене. Облеклата в зелени, жълти и сиви нюанси ще ви помогнат да запазите увереност в този ден. Изборът на цвят зависи от вашето настроение и желание: за някой, изумрудено зелено ще бъде идеално, докато други ще предпочитат цвета на “celadon”.
Четвъртък
Привличането на късмет в четвъртък става благодарение на положителната енергия на Юпитер. Изборът на нюансите в дрехите е хубаво да бъде спрян на наситен син, индигов, виолетов или пурпурен цвят. Строгите костюми ще помогнат за постигането на целите на хората с власт, а елегантните рокли в индигов цвят ще подчертаят индивидуалността и ще добавят чар и мистерия. В комбинация с червено, този цвят ще ви помогне да намерите нова любов или поне да направите интересни запознанства.
Петък
Венера в този ден ще помогне да се постигне местоположението на хората, да се постигне мир с близки след кавга, както и да се привлече финансов успех: всичко зависи от избора на цвят в дрехите. Крем розово и нежно синьо ще ви помогне при среща с противоположния пол. Среброто ще даде възможност да се съсредоточи върху паричните въпроси и млечнобялата бяла ще помогне в разрешаването на спорни въпроси за примирие.
Събота
В събота Сатурн, планетата с тежка енергия, поема юздите. Уверете се, че подкрепата на тази планта в тези дни ще помогне да привлечете късмета на ваша страна като използвате тъмни цветове: черно, сиво, тъмно синьо и др. Приглушените цветове ви пазят не само от провалите, но също така могат да станат невидими за енергийните вампири и завистниците. Експерти препоръчват да се научите как да се съпротивлявате с такива хора, за да елиминирата изтичането на жизнената ви енергия.
Неделя
Този ден ще се проведе под егидата на Слънцето. Ярките комбинации в дрехите ще ви помогнат да поддържате позитивно отношение и да привлечате късмет. Цветовете на този ден са ярките и оптимистични жълто, оранжево и техните производни. Червеното също ще е подходящо, но не трябва да го правите основен цвят на тоалета: има достатъчно червени аксесоари. Можете да обърнете внимание на златните и бели цветове.

Подобни публикации

Как да си върна стоп капаро?

admin

Топ 15 на неразгаданите мистерии! Гледайте задължително!

admin

Крибул и мистичното изцеление

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .