blog

Как да отключите заключена врата без ключ

Отварянето на заключена врата без ключ може да изглежда като трудна задача. Въпреки това, като използвате някои инструменти, можете да създавате елементи, които работят като ключ и отварят заключени врати. Прости предмети, които можете да намерите в дома си, като шестостенен ключ, отвертка, кламер, безопасна игла и безопасна игла, могат да отварят голямо разнообразие от врати.

Стъпки, които трябва да следвате:

Намерете подходяща отвертка, тъй като отвертките се предлагат в различни размери. Уверете се, че отвертката не е твърде голяма, тя не трябва да докосва страните на стените на ключалката.

Използвайте шестостенен ключ. Това се счита за един от най-добрите инструменти за отваряне на врата. Използвайте метално бръснарско ножче с шестостенния ключ.

 

Начинът да отворите вратата на стая с нож

Този метод е много подобен на метода с карти за всеки. Използването на остър нож може да причини нараняване. За да работи, ще ви трябва нож за масло, намазка или нещо без остро острие.

Поставете ножа между вратата и рамката на вратата, плъзнете го бързо надолу, докато се облягате на вратата, и вратата ще се отключи. Може да отнеме няколко опита или може да се наложи да го плъзнете нагоре.

Заключение

Всеки ден можем да изживеем сложни ситуации, които могат да ни оставят шокирани. Едно от тях е случайно изгубване на ключа от спалнята и заключването ни от спалнята. Или член на семейството или приятел случайно затваря вратата и ни заключва.

Без значение какъв е случаят, важното е винаги да запазим разума си и да се опитаме да изпълним стъпките, описани в тази статия, преди напълно да прецакаме вратата си. В случай, че те не работят, винаги е добра идея да се свържете с професионални ключари.

Много врати се повреждат, когато се опитаме да ги отворим. Всичко зависи от материала на бравата и особеностите на вратата. Ако видите, че може да повредите вратите си, най-добре повикайте ключар.

 

Подобни публикации

Изборът на подходящите мебели: Ръководство за оползотворяване на вашето пространство

redactort
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .