Любопитно Полезно

Как да декорирате спалнята в тъмни цветове? (Снимки)

Copyright-Soho-House-White-City-House-Bigger-201802-SB-LR-001

Независимо дали се опитвате да изберете цветова схема за вашата основна спалня, спалня за гости, спалня за тинейджъри или детска спалня, има много уникални начини да оформите интериора на това помещение.

Психолозите твърдят, че тъмните цветове имат способността да успокояват нервната система, докато светилите – да я възбуждат.

От чисти, неутрални цветни палитри до смели и красиви, вие сте изправени пред неизчерпаемо богат избор от интериорни решения, които се предлагат на пазара в наши дни. Цифровизацията прави вашия избор още по-богат благодарение на онлайн магазините. Те ни предоставят куп идеи за цветова схема на спалните. Прегледайте нашата колекция от вдъхновяващи изображения и съвети за спално бельо и завивки в тъмни цветове, за да намерите най-добрата комбинация от цветове за вашата спалня.

Спалня в сини, сиви и бели тонове

Arty Начало Спалня Схема идеи

За да балансирате драмата със спокойствието в спалнята, заложете на един смел цвят, добавете малко акцентни цветове, а останалата част от палитрата запазете в успокояващи тонове. Основният цвят в спалнята може да бъде в син цвят – изберете подходящи нюанси за постелки и завеси и ги съчетайте с декорация в нюанси на сиво и бяло, за да създете спокойно и уютно пространство. Малката зеленина носи живот, а включването на златни повърхности прави изявление на стил. Ако проектът е сезонно актуализиране на спалнта, лесно може да добавите възглавници и/или цветя в меки розови, коралови или охра цветове.

Индиго, злато, кафяво и червено

Черно папагал интериори Спалня Схема идеиКогато решите да боядисате стените на спалнята в тъмни цветове, е добре да знаете, че така добавяте всъщност блясък и усещане за уют. Тази специална цветова палитра е идеална за спалнята – толкова съвършена, че няма да искате да я променяте дълго!

Тъмният цвят индиго е цветът на нощното небе, което означава, че е най-добрият цвят, за да заспите и да сънувате красиви сънища до топлите златни тонове на гардеробите срещу вас. Цялата стая може да е боядисана в същия цвят, което ще направи цялостното усещане за хармония изключително въздействащо. Тюркоазните и червени акценти са малки, но съществени. Те контрастират на синьото и тютюневите цветове и създават перфектен баланс.

Тъмно синьо, тъмно розово и сиво

Идеи за цветова схема на спалнята Jo Chrobak

Ключът към създаването на цветова схема за спалнята е баланса. Количествата цвят са важни, но по-важен е начина, по който балансът на цветовете ви кара да се чувствате, което наистина ще повлияе на цялостната схема. Тази схема включва тъмни, инклузивни блус тонове, които създават чувство за драма, топлина и очакване. Те са балансирани прекрасно с пастелни розови и сиви нюанси, които контрастиращо създават мекота и чувство за спокойствие.

Чистите бели на вратата и варосаните подови настилки се използват, за да компенсират ярките цветове и да контролират схемата. Добавянето на естествени тъкани и ратанови и керамични аксесоари ще добавят в стаята връзка с природата. Като цяло, цветовата схема работи много добре, защото включва баланс на светлината срещу тъмно, гладка срещу текстурирана и мека срещу твърда повърхност. Всчко това създава среда, в която можете да се чувствате устойчиво спокойни и балансирани!

Подобни публикации

Какво са житните кръгове – неземна технология или послание на чужда цивилизация?

admin

Топ 10 безплатни игри за телефон и таблет

admin

Невероятни вълни изненадват хората до като са на плажа !!!!

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .