Любопитно Полезно

Какво ще стане, ако старомодните навици за запознанства се върнат на мода?

Какво ще стане, ако старомодните навици за запознанства се върнат на мода?

 

# 1. Отворете й вратата на автомобила. Това със сигурност ще създаде приятно впечатление на вашата дама. Ако винаги отваряте и затваряте вратата на автомбила, това е очарователен признак на кавалерство и добро възпитание.

# 2. Запознавайте я с вашите приятели. Ако сте на среща с някое момиче и видите стар приятел, с когото искате да спрете и да си поговорите, задължително представате дамата си и вашия приятел един на друг. Дори да сте забравили името на човека, просто е грубо, ако не го направите.

# 3. Сложете мобилния телефон настрана. Спомнете си, когато сте били дете и сте вечеряли със семейството. Никой не смее да използва телефона, докато всички се хранят, нали? Трябва да можете да общувате с човека, с когото сте – с човека, който седи точно пред вас! Всички ние имаме цялото време в света да използваме нашите мобилни телефони, когато други хора не са наоколо.

# 4. Изпратете пищенска картичка или направете друг романтичен жест, за да покажете, че вашата загриженост. Напишете стихотворение или песен, нарисувайте нещо или направете малка изненада. Това е чудесен начин да накарате една жена да знае, че мислите за нея.

# 5. Изказвайте се ясно, когато говорите за връзката ви. Повечето хора са малко срамежливи, когато става дума за тези въпроси, но те трябва да бъдат изяснени след като прекарвате времето си заедно. Ние двойка ли сме? Имаме ли чувства един към друг? Това може да бъде много объркващо, така че просто се старайте винаги да бъдете директни.

Подобни публикации

5 причини, поради които не можете да забременеете

admin

Къде се намира Градът на Бога във Вселената?

admin

Интересни факти за кухните

desito