Любопитно

Какви екскурзии до Израел ще намерите в Руал Травел?

Все по-предпочитана сред туристите става възможността за екскурзия до Израел. Това е страна на дълбоко почитани религиозни светилища, процъфтяващи градове и разнообразни природни пейзажи – от високи планини до зелени долини и безводни пустини. Всичко това привлича огромен брой туристи, а пътуването събужда любопитство, тъй като Светите земи не оставят никого безразличен.

Какви оферти до Израел предлага Руал Травел?

Нека разгледаме какви оферти за почивка, включващи Израел, ще намерите в туристическа агенция Руал Травел:

  • Израел и Йордания – едно от предложенията, които ще срещнете, включва и Йордания. Офертата е с полет до Тел Авив, като включва панорамни обиколки из града и някой от най-интересните му квартали. Ще посетите множество светилища, включително Назарет, откъдето е тръгнала веста за раждането на Исус. Тази оферта се предлага както с тръгване от София, така и с начална точка Варна;
  • Израел по Светите места – това е държава, в която има изключително много светилища, важни не само за християните, но и за мохамеданите. Екскурзията включва посещения на най-известните от тях, като:
    • Кана Галилейска, където се смята, че Исус е превърнал водата във вино;
    • Табха, където са се умножили хлябовете според библията и други;
    • Йерусалим, където ще имате възможността за панорамна обиколка и запознаване с още много важни културни и религиозни локации. 

Такава екскурзия може да изберете с тръгване както от София, така и от Варна;

  • Израел и Йордания за Великденските празници – няма по-подходящо време за посещение на толкова религиозни места от Великден. За период от 8 дена в  екскурзията са включени панорамни обиколки на Тел Авив, Йерусалим, Аман и дори разходка с кораб по Галилейско море и сафари с джипове. Ще прекарате и време във Витлеем, където ще се състоят две от нощувките;
  • круиз в източното средиземноморие – това пътуване включва полет до Атина, откъдето ще се качите на страхотен круизен кораб, с който ще обиколите някои от най-интересните локации в източното средиземноморие. Освен няколкото локации в Турция и Гърция, сред които Санторини, Кушадасъ, Миконос и други, ще имате възможност да посетите израелския град Хайфа. Там ще видите Стария град, Назарет и други. Ще имате възможността да отидете и до Тел Авив.

Онлайн може лесно да разгледате всички оферти, които Руал Травел предлага на клиентите си. Има евтини варианти, които позволяват на всеки да предвиди почивка в графика си, която да отговаря на бюджета му.

Какво ви е нужно за да отидете в Израел?

Хубавата новина е, че за посещението на тази страна не се изисква виза. Това много улеснява всички, които имат желание да прекарат почивката си там. Важно е да обмените предварително парите си в тяхната валута, наречена шекел. Това ще ви спести много време в търсене на подходящи обменни бюра. Не забравяйте да вземете с вас и подходящи дрехи за посещение на по-религиозните места, където е възможно да има дрескод.

Подобни публикации

Спиращи дъха кадри от ядрена катастрофа в Япония

admin

Не пробвайте тези номера сами

admin

Как да се насладим максимално на наргилето всеки път?

gri123
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .