Развлечения

Каква е разликата между рулетка на живо и онлайн?

Когато получите по-ясна представа за всички залози, които се предлагат в рулетката, трябва да знаете как работят кръговете за залагане. За играта на живо е различно, в сравнение с правилата, когато играете онлайн. Ако играете онлайн, тогава най-вероятно играете сами на маса, което означава, че вие избирате да започне играта. Преди да натиснете бутона „Спин“, трябва да направите залозите, които искате. След това електронното колело се завърта и залозите ви се заключват, докато играта приключи.

Когато играете в казино на живо, обикновено има няколко минути между завъртанията, което ви позволява да направите всички залози, които желаете. Когато изглежда, че залагането се забавя, дилърът, т.е. крупието взима топката и я завърта в колелото. Докато всеки дилър върти топката с малко по-различна скорост, топката има тенденция да отнеме до минута, за да се забави достатъчно, докато накрая падне на един от секторите. През това време можете да правите залози до последната секунда, докато дилърът не извика „Няма повече залози“. След това изчаквате и гледате, а топката се движи и накрая спира на определено място.

Това е основната разлика. Играта е толкова популярна за начинаещите играчи, тъй като не е необходима сложна стратегия, а просто да изберете любимите си номера и да направите желаните от вас външни залози.

Подобни публикации

Уникални места в България, които да посетите!

admin

Невероятна шега с асансьори, за която всички говорят! Гледайте!

admin

За какво се използват флумастерите?

gri123