Култура

Информативна среща – пресконференция Сцена-портал „Виртуални интерактивни изкуства“ (Virtual Interactive Arts)

На 30.03.2023 г. в “Клуб на Журналиста”, ул. Граф Игнатиев №4, ет. 1, гр. София, от 16 часа ще се проведе информативна среща за представяне на платформата VIA Theatre:

Сцена-портал „Виртуални интерактивни изкуства“ (Virtual Interactive Arts) (https://viatheatre.net/) е виртуална платформа и сцена за свободни артисти, работещи в областта на театъра, киното и дигиталните медии. Тя е и платформа за лекции, семинари творчески работилници, работа с университети и образователни заведения, свързани с изкуство и култура. „Виа театър“ е също така и платформа за Социално ангажирани изкуства и работа с уязвими групи, разширяване на техния достъп до изкуство.

Всички представители на организации и индивидуални участници, които изявяват желание да присъстват на срещата могат да изпратят имейл на via.theatre.stage@gmail.com с потвърждение на участието си.

Срещата ще бъде излъчена и онлайн на https://viatheatre.net/, като ще може да се вземе участие в дискусиите и чрез ZOOM. Прилагаме линк, с който ще имате възможност да се включите в срещата чрез ZOOM:

Topic: Информативна среща за представяне на платформата VIA Theatre

Time: Mar 30, 2023 15:45 Sofia

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/98468808429

Meeting ID: 984 6880 8429

Passcode: 822869

 

За повече информация – следете събитието и тук:

https://fb.me/e/Bj3MW3tw

https://www.facebook.com/theatrevia/posts/pfbid02QoUWE2bPGsqCek55fiK4WitKbUDp2Fz7CsqdWZdqvZa35g8MPeYiCYLZ5imewMGol

 

Сцена-портал „Виртуални интерактивни изкуства“ (Virtual Interactive Arts) (https://viatheatre.net/) се реализира по проект „Стратегическо развитие на ВИА Театър чрез портал-сцена за виртуални интерактивни изкуства“,  с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria към програма “Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“ по проект „Стратегическо развитие на ВИА Театър чрез Портал-сцена за Виртуални интерактивни изкуства“ (Дог.№ VRCHKO-22-67 06/09/2022)

Подобни публикации

Енеолитният некропол във Варна (част 3)

admin

Покана за ПЪРВОНАЧАЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ по проект “Животът “Реалност – Риалити” на Виртуалната сцена на ВИА Театър

admin1

Сцена-Портал «Виртуални интерактивни изкуства» със специално излъчване на „Непоносимо дълги прегръдки“

admin1