Услуги

Защо вашият бизнес няма да оцелее без уебсайт

Защо вашият бизнес няма да оцелее без уебсайт

И така, все още нямате уебсайт за вашия бизнес? Продължете да четете, за да научите 5 причини защо имате нужда от такъв днес!

Ето 5 причини защо:

  1. Клиентите вече ви търсят онлайн

Първото и много често единственото място, където потенциалните клиенти ще отидат, за да ви проверят; вашите продукти; и как да стигнат до вас, е онлайн.

Може би си мислите „не можете да купите това, което аз продавам онлайн“. Е, това не е важното. Дори ако хората искат да посетят вашите помещения, за да купят вашите продукти или да използват вашите услуги, те ще искат първо да ви проверят онлайн. Никой не се подстригва онлайн, но въпреки това ще търси телефонния номер на бръснаря онлайн. Никой не прави фитнес тренировка онлайн, но първо ще провери съоръженията на фитнес залата онлайн.

Ако нямате уебсайт, за потенциалните клиенти е по-трудно да открият информацията, която искат за вас, и е вероятно да отидат другаде.

Позволете на клиентите да ви намерят с вашия бизнес уебсайт.

  1. Състезанието вече е онлайн и привлича вашите клиенти

Истината е, че вие ​​сте във все по-намаляващо малцинство, ако вашият бизнес няма уебсайт. Можете да сте сигурни, че вашите конкуренти имат такъв.

Потенциалните клиенти може да са на минути от местоположението ви с пари, които изгарят дупка в джобовете им, търсейки ВАШИЯ продукт. Къде ще отидат да купуват? До най-близкия уебсайт, който се появява в приложението за карта на телефона им, това е къде. Една загубена продажба; един загубен потенциален клиент за цял живот.

Спрете да губите продажби и клиенти, като нямате уебсайт.

  1. Добавена достоверност и надеждност

Наличието на уебсайт не е голяма работа; да нямаш такъв, е. В днешно време това е просто едно от нещата, които се очакват от бизнеса. Това е като табела на магазин, или визитна картичка, или листовка; това просто се очаква от клиентите. Липсата на такъв прави бизнеса ви по-малко надежден.

Наличието на собствен уебсайт не само ще повиши доверието ви, но и ще даде на хората по-голямо доверие във вас. Можете да използвате името на уебсайта си, за да имате свой собствен имейл адрес, като по този начин повишавате надеждността.

Получаването на имейли от безплатен адрес на имейл доставчик като Gmail, Hotmail или Live.com не вдъхва доверие. Всеки може да измисли имейл адрес с името на вашия бизнес в него. Ако имате собствен уебсайт, вашият имейл адрес може да бъде свързан с този сайт ( yourname@yourcompany.com ) и да бъде уникален за вашия бизнес.

За доверие и повишена надеждност вземете свой собствен уебсайт и имейл адрес.

  1. Ще бъдете отворени за работа 24/7

Чували сте израза „Отворено през цялото време“, но в днешния свят това не е просто норма, но е от съществено значение. Сега, ние не говорим за това, че трябва да лагерувате в офиса си, продавайки стоките си на минаващ търговец посред нощ; разбира се, че не.

Но трябва да имате възможност да давате информация, да отговаряте на въпроси и да предоставяте стойност, дори докато спите. Единственият начин да направите това е с уебсайт, който описва най-малко вашия бизнес, вашите продукти и услуги и вашите данни за контакт. Ще откриете, че има много повече, което можете да предложите на потенциални клиенти.

Наистина бъдете „отворени през цялото време“, като получите уебсайт за вашия бизнес.

  1. Ще имате по-добра комуникация с нови и съществуващи клиенти

С уебсайт ще имате много по-добра комуникация с вашите клиенти, както нови, така и съществуващи. Ще можете да ги информирате за нови продукти, специални оферти или всякакви предстоящи събития.

По-важното е, че ще дадете на клиентите си повече възможност да общуват с вас. Дните, в които се обаждахме в офиса и чакахме да се свържем с правилния човек, за да получим отговор на запитване, отдавна отминаха. Клиентите ще искат да ви изпратят съобщение, когато поискат, обикновено чрез текстово съобщение, имейл или чрез формуляр за контакт на уебсайта.

Какво ще кажете за страхотната работа, която вашият бизнес върши по отношение на обслужването на клиентите? Може да е хубаво, че хората във вашата местна общност знаят за вашата прекрасна репутация, но какво да кажем за нас, останалите?

Където и да сте, ще накарате хора извън вашия район да ви посетят; много от които може да търсят точния продукт или услуга, които предлагате. Вашият уебсайт може да ви осигури отзиви и обратна връзка за множество сайтове на трети страни, които ще изложат бизнеса ви пред целия свят.

Започнете наистина да говорите и да слушате клиентите си и многото потенциални, със собствения си бизнес уебсайт.

Наличието на уебсайт вече не е приятен бизнес инструмент. Вашият уебсайт е първото нещо, към което повечето клиенти ще се обърнат, за да разберат за вашия бизнес; намерят вашия бизнес; и в крайна сметка да купуват от вашия бизнес. Не губете продажби поради липса на уеб присъствие; вземете вашия бизнес уебсайт днес.

Технологичните компоненти изместиха мащабните финанси като задължителни фактори за управление на бизнес. В наши дни не е нужно да отпечатвате тонове брошури и да убеждавате клиентите. Един добре проектиран професионален уебсайт може да свърши работа вместо вас. Хората са разбираеми в технологиите и търсят информация онлайн, преди да купят нещо. Следователно марките, които нямат актуален уебсайт, не могат да оцелеят в сегашното време. Стабилното онлайн присъствие може да издигне бизнеса до най-високи нива, дори ако има ограничени финансови средства.

Знаци, че вашият уебсайт ще отговори на очакванията

Ако не сте запознати със съставните части, които трябва да има един професионален уебсайт, има голяма вероятност парите ви да отидат на вятъра. От бизнес гледна точка, това са някои необходими качества, които вашият уебсайт трябва да притежава.

Отзивчивостта е задължителна съставка

Как повечето хора използват интернет? За много хора е трудно да си позволят компютри. Второ, дори тези, които го притежават, предпочитат смартфони. Тези компактни устройства ви позволяват да проверявате имейли, да посещавате уебсайтове за пазаруване. Можете също да маркирате приятелите си в социалните медии, докато пътувате в автобуса, обядвате или извършвате други дейности. Ако вашият сайт не реагира, хората, които използват смартфони, ще се сблъскат със сериозни проблеми с гледането. Те ще трябва да се справят с изкривени размери на страницата, ненужно превъртане и разтегнат текст. Такива проблеми могат да раздразнят потребителя извън границите. Хората имат безброй възможности и не им отнема нито секунда, преди да щракнат върху бутона за изход.

  • Адаптивните уебсайтове имат опция за автоматично регулиране на изгледа, което означава, че устройството може да регулира разделителната способност към размера на екрана. Следователно ще има автоматизирани промени в размера, независимо дали използвате лаптоп или смартфон. Някои марки работят с остарял подход и не обръщат внимание на това изискване. В резултат на това техните онлайн продажби започват да падат.

Удобен ли е вашият уебсайт за SEO?

Ако искате да привлечете клиенти през уебсайта си, уверете се, че е подходящ за SEO и отговаря на изискванията на търсачката. За да направите уебсайта си удобен за SEO, използвайте безплатни инструменти за SEO, ако нямате бюджет или не сте готови да закупите първокласни инструменти за SEO.

  • Излишъкът от съдържание е отровен
    Повечето хора сърфират в онлайн търсене за свежо, четимо съдържание. Не става въпрос само за попълване на необходимия брой думи. Ако една и съща точка се обсъжда в продължение на хиляда думи, читателите просто биха отхвърлили съдържанието. Най-високо оценените уебсайтове като Prepostseo имат специален отдел от опитни автори на съдържание. Те извършват обширни проучвания по необходимата тема, така че читателите да получат вълнуващо съдържание. Никога няма да видите остаряла информация на някоя от тези високо класирани уеб страници. Не е трудна задача да привлечете клиенти, ако вашият уебсайт има най-модерно съдържание.
  • Ефективно оформление на сайта
    Хората не обичат да търсят връзки и подзаглавия, докато браузват. Доброто оформление на сайта помага за получаване на висок SEO ранг. Нещо повече, той действа като пълен урок за нови посетители. Не им се налага да кликват ненужно върху връзки или да търсят свързани страници. Чрез оформлението на сайта можете да проверите последователността на страниците и информацията, която всяка от тях съдържа. Как помага на хората? Той помага при преместване между страници и избягване на ненужно превъртане. Ако нямате достатъчно информация за потока на уебсайта, тази функция ще ви помогне.
  • Използване на правилната ключова дума, когато е необходимо
    Препълването на съдържанието с ключови думи се смята за една от най-лошите SEO практики. Не очаквайте уебсайтът ви да получи висок ранг, ако сте използвали основни фрази ненужно. Нивото на четливост, предлагано на потребителя, е фактор от голямо значение за Google. Писателите трябва да имат предвид максимално допустимата плътност на ключовите думи, тъй като това ще им помогне да постигнат баланс.
  • Имате надеждни препратки
    Как хората знаят, че съществувате? Никой не обикаля да търси нови уебсайтове, дори ако има малка информация за името. Следователно наличието на висококачествени обратни връзки е много важно. По този начин, когато хората посетят популярен сайт и вашата връзка бъде вмъкната по естествен начин, те започват да го посещават. От гледна точка на SEO е много важно да имате надеждни препратки. Освен че привличат трафик, те помагат за повишаване на техния ранг.

Как приложенията за смартфон помагат за подобряване на бизнес резултатите?

Начинът на поръчване на неща и закупуване на продукти е напълно обновен. Днес има достъпно приложение за всяка цел. Ако искате да купите храна, има много налични приложения. По същия начин можете да се сдобиете и с безброй приложения за електронна търговия.

Въпреки това, за да бъде едно приложение успешно, следните точки изискват фокус по време на процеса на разработка.

  • Приложенията, които се сриват, се поставят в черен списък от потребителите, тъй като те го приемат като проблем с производителността. Това може да се случи, когато конфигурацията на смартфона не е достатъчно добра. Не е необходимо приложението да е съвместимо с всеки смартфон от нисък клас. Можете обаче да проучите и потвърдите необходимите минимални конфигурации, като проверите телефоните, които повечето хора използват.
  • На хората не трябва да им е трудно да използват вашето приложение. Някои приложения за смартфони имат проблемен интерфейс, поради което хората ги изтеглят и след това избират премахват. Поддържайте функциите прости, така че повечето хора да могат да ги адаптират.
  • Важно е да се види коя платформа се използва от целевите потребители. Например, ако броят на вашите потребители използва предимно Android, приложението трябва да бъде разработено съответно за тази ОС. Същата стратегия ще бъде приложена към потребителите на iPhone. Най-добрият вариант е да стартирате и двата варианта, така че да се насочите към максималния брой потребители.

Заключение

В дигиталното време добре разработеният уебсайт действа като гръбнакът на всеки бизнес. Въпреки това, за да получите добри резултати, трябва да се съсредоточите повече върху подобрената използваемост, а не върху ненужните анимации. Уебсайтът трябва да е отзивчив. Това означава, че трябва да работи правилно на всички видове устройства (смартфони, таблети и компютри). Дългият период на зареждане може да откаже потребителя, така че този фактор трябва да бъде премахнат.
Уеб сайтът трябва да е удобен за SEO и в този случай трябва да се следват важни указания. Например, висококачествено съдържание трябва да се добавя с правилните ключови думи в редовен мащаб.

Източник – fine-life.net

Подобни публикации

6 ключови основополагащи стълба на SEO

desito

Какво е SEO оптимизация?

desito

7 стратегии за линк билдинг за уебсайт за електронна търговия

desito