За Дома

Гардероби с плъзгащи се врати – какви да изберем за нашия дом?

garderobi

Изборът на гардероб, който да отива на интериора ни вкъщи и същевременно да създава чувство на хармония и уют може да се окаже един изключително лесен и приятен процес, стига да знаете какво точно искате. Гардеробите с плъзгащи се врати станаха изключително популярни сред всички нас по простата причина, че на външен вид наистина могат да впечатлят всекиго.

Гардероби с плъзгащи се врати – цени, материали и цветове

По отношение на цветовите комбинации можете да бъдете доволни, защото изборът не е никак малък. Можете да избирате гардероби с плъзгащи се врати в следните цветове: вишна, бук манфал, златен дъб, босфор, самба, дъб лофт кобалт, венге, етно венге, череша, зебрано класик, дъб рустик, дженевиз, както и дженевиз или зебрано с хоризонтален фладер, дъб графит, дъб шамони, маслина севиля, палермо и още много други.

Можете да се възползвате от разнообразието откъм видове гардероби с плъзгащи се врати като цяло: еднокрилни, двукрилни, трикрилни, четирикрилни. Вратите може и да не са плъзгащи се, а с панти – това естествено зависи единствено от вашите предпочитания и финансови възможности. На вратите може да бъде поставено и огледало, както и чекмеджета по желание на клиента.

Гардероби с плъзгащи се врати по поръчка

В случай, че по някаква причина не успеете да си харесате модел на готов гардероб, тогава можете да се доверите на висококачествените материали, от които се изработват гардеробите по принцип. Самата мебел се характеризира с изключително високо качество по отношение на материали, от които се изработват гардеробите. Те още са устойчиви на различни химикали и киселини. Гардеробите с плъзгащи се врати са хидро устойчиви и негорими.

Монтиране на гардероби с плъзгащи се врати

Процесът по монтиране не е никак лесен, точно заради това е хубаво да обмислите всичко както трябва, да прецените дали можете да се справите с тази задача и съответно да се доверите на майстори, в случай, че стигнете до извода, че не можете.

Вижте повече на сайта на LeosMebel!

Подобни публикации

Шалом ВиК: Вашият надежден партньор за поправка и замяна на водопроводни тръби и инсталации

admin1

Аварийни ВиК Ремонти, смяна на щрангове и отстраняване на всякакви аварии

admin

Топ начини за всеки да поръча изхвърляне на старите мебели

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .