Мода

Видове бански костюми и как да изберем подходящия

Съвременният пазар предлага огромен избор от бански костюми в evizabg.com с различни цветове. Но черното винаги ще остане вечна класика, подходяща за всяко събитие. В гардероба на една истинска жена, по един или друг начин, трябва да има нещо от този цвят. Черният бански не прави изключение.

 

Черното е елегантност, простота, грация и практичност. Ще бъде възможно да носите черен бански по всяко време и навсякъде, във всяка привлекателна среда. Такива модели са идеални за момичета с тъмна и смесена кожа.

 

Тук обаче има едно нещо: бански с бикини са по-подходящи за момичета със стройна фигура, а тези, които имат по-великолепни форми, трябва да обърнат внимание на тип монокини.

Също така трябва да внимавате с банските в „еднотипни“ стилове, които могат да изглеждат скучни. Дизайнът и конструкцията на черен бански костюм могат да бъдат различни, но е важно да запомните: колкото по-просто, толкова по-добре.

 

Бански от този стил са затворени модели. Но дори и цели, те могат да подчертаят красотата по различни начини. Смелите момичета избират цял бански, който се откроява с дълбокото деколте и съблазнителни тънки презрамки. Освен това, така нареченият бански тип бюстие ще изглежда не по-малко интересно – този модел изобщо няма презрамки. Единичен корсаж помага за визуално намаляване на торса, профилирани чаши – за подчертаване на гърдите.

 

Банският костюм Mayo е по-класически вариант. Привлича благодарение на широките и удобни презрамки. Този модел е подходящ за по-едри момичета. Въпреки това ще изглежда грандиозно. По-едрите красавици трябва да обърнат внимание на модели с къси поли, пришити към долната част на банския. В допълнение, такива костюми ще бъдат чудесен вариант за обличане за тематично парти. Цветовете на монокини могат да варират. Кремави, бели, розови и черни нюанси винаги ще останат актуални.

 

През последните години ретро бански костюми с висока талия преобладават. Основното предимство на този модел е удобството и комфорта. Бански с висока талия ще подхождат на всички момичета, включително тези, които не са уверени в своята фигура. Те ще създадат пропорционално изображение, представяйки силуета в благоприятен цвят. Този модел ще ви помогне да скриете излишния корем, белези и стрии.

 

Когато избирате бански с висока талия, трябва да обърнете внимание на долната част на продукта. Моделите с дълбока бикина правят силуета женствен и доста откровен. Бански с шорти са подходящи за по-скромни представители на нежния пол. Бикините с висока талия ще ви помогнат визуално да разтегнете краката си, което ще бъде чудесен вариант за момичета с нисък ръст. Между другото, долната и горната част на такъв модел може да са дисхармонични на цвят и това е напълно нормално. Тази опция изглежда ярка и необичайна.

 

Изборът на бански костюми е огромен и по този въпрос трябва или да се доверите на вкуса си, или да следвате съветите. Нито един летен сезон (а понякога и зима) не може да мине без този елемент от гардероба, така че си струва да изберете разумно, за да не подчертавате отново недостатъците на фигурата.

Подобни публикации

Какво термо бельо да изберем

adminche

Имам сватба – какъв костюм да избера?

admin

Предимства и недостатъци на роклите от дантела

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .