Мода

Сребърно бижу – перфектният подарък за лятото

сребърно бижу

Когато говорим за подаръци, не е нужно да сме в очакване да ни изненадат с тях – изберете си ги сами и попълнете колекцията си със сребърно бижу 

Правилно е твърдението, че всеки ден може да се превърне в перфектния повод за празник. Дори да не сте екзалтирани, че сте във вихъра на натоварения си график и времето отлита безметежно в отговорности, точно поради тази причина: направете си сами изненада и се усмихнете на малките радости в живота.

Началото на лятото е отличен момент за ново попълнение в колекцията ви – открийте своето сребърно бижу на Shine.bg.

Благородният метал с лунно очароване намира универсално приложение, а лесната му обработка позволява множество форми и красиви елементи.

Предимството му е, че винаги може да го съчетаете с облеклото си, а деликатният му фин блясък създава необятни възможности от комбинации от пръстени, колиета и гривни.

През топлите месеци може да си позволите повече волности и да постигнете ефектна визия.

Изберете предпочитания стил и експериментирайте свободно, акцентирайки именно върху бижутата си.

Стрийт концепция

В духа на разкрепостения стрийт стил са разчупените линии и дори струпването на различни детайли. Сега е времето за роклите без презрамки, ефирните поли до земята със сникърси, накъсаните дънки. Те обаче не си противоречат с голямото сребърно колие, което превръща цялостната концепция в забележително творение.

Приберете косата си на опашка или на небрежен кок, след което добавете големи обеци тип халки. Добавете обемни гривни на ръцете или верижки, които безспорно ще привлекат погледите върху вас.

Деловият тон

През лятото се налага и да работим, което означава, че за офиса ни е нужен по-строг подход. Добре че тенденциите не са толкова безпощадни към нас и разрешават някои нетрадиционни мерки.

Голямото бижу под формата на обеци с дълги висулки или няколко степенно колие не са табу, само изискват умело съчетаване с облеклото. Като всяка дама с изискан вкус, вие несъмнено ще откриете баланса, далеч от скуката.

Бохемска рапсодия

Не, няма да говорим за магнетизма на Фреди Меркюри и емблематичната му песен, а ще обърнем поглед към бохо стила. Определят го като претенциозен лукс, примесен с тотална свобода!

Бохо позволява почти всичко, а ярките и сочни цветове, миксирани с ексцентрични елементи са едно безкрайно забавление, подходящо точно за топлите месеци.

Шарената палитра на роклите в този стил настоява за акцент върху бижуто, което трябва да е доста атрактивно, за да не загуби своето очарование.

Големи висящи обеци, инкрустирани с камъни, геометрични фигури, дълго колие на фона на по-тъмни дрехи във вечерните часове – потопете се в приказката и й се насладете пълноценно.

Подобни публикации

Имам сватба – какъв костюм да избера?

admin

Неустоима на плажа: Как да акцентирате върху бюста с бански от две части

king content

Тенденции в мъжките тениски

admin