Бизнес

Нестандартните предложения са за предпочитане

ръчен часовник
ръчен часовник
ръчен часовник

Чудите ли се какво харесват жените? Е, отговорът определено би могъл да бъде – нестандартните предложения.

Какво се има предвид?

Колкото по-нестандартно изглеждат едни дамски часовници например, толкова по-привлекателни са те за дамите. Докато мъжете си падат повече по прагматизма и биха си избрали семпли мъжки часовници, то дамите определено искат да виждат произведения на изкуството на своята китка, когато става дума за маркови часовници. Поради тази причина жените не биха спестили и стотинка от закупуването на маркови но скъпи часовници. В случай, че посетите, който и да било специализиран магазин за часовници в София, то там ще забележите задължително поне една представителка на нежния пол, която се колебае между два или три варианта на часовници с цени, които могат да са наистина високи. А какви ще са на вид тези няколко вида луксозни часовници? Определено сред тях ще можете да забележите и поне един представител на мъжки часовници цени.

Да, оказва се, че дамите обожават да носят мъжки оригинални часовници.

Това не е изненада, защото трябва да се има предвид, че жените си падат по мъжки играчки. За някой мъже пък носенето на мъжки аксесоари от жена, включително мъжки Fossil часовници, е нещо доста секси. А коя жена не би искала да изглежда секси и привлекателно? Въпреки, че обичат пищните форми и украшения, то спокойно можем да кажем, че понякога дамите са склонни да направят компромис с това и да заложат на семпли и на пръв поглед обикновени мъжки луксозни часовници. Причината – за да изглеждат секси и модерни. Цената? Тя няма значение.

Ако оставим на страна манията на дамите да носят мъжки парфюми, обувки и мъжки часовници, то жените предпочитат дамски часовници, които задължително трябва да са произведения на изкуството. На моменти жените си купуват дамски часовници не поради факта, че се нуждаят от такъв, а просто защото той е чудесен моден аксесоар. Ето защо той задължително трябва да бъде със златни украшения или поне да бъде позлатен. Камъните около циферблата са задължителни.

Разбери повече на този адрес!

Подобни публикации

Качественият сън гарантира здравето

redactort

Как да правите пари чрез реклама във Фейсбук?

adminche

Здравеопазването в София, СОПФ и Орлин Алексиев

gri123